A férjem a 6 éves fiával alszik a gyerek szobában egy ágyban én a közös fiunkkal (3) a szülői ágyban. Normális ez?
Engem màr zavar a helyzet, màr altatom a kicsit külön de hogy ha mèg a nagy sem alszik egyedül!?
A nyaralás maga a pokol mert ahányan vagyunk mind egy àgyban.. Szardínia. . A leg viccesebb hogy férjemet nem zavarja. Arra hivatkozik hogy keveset látja a nagyobbik fiút mert fele időt az anyjával van (ami valójában nem igaz mert 80%-ban velünk van) talàn lelki ismeret furdalása van hogy elvált az anyjától ès ìgy akarja kompenzálni?
Amùgy a nagyfiú esze àgyban sincs egyedül aludni még ùgy sem hogy apa ugyan abban a szobàban van..
A kicsi nem akar ùgy aludni egyedül az àgyàban hogy látja a nagy az apjàval alszik ha melléjük fekszik nem fèrnek el , ìgy az éjszaka közepén jön àt mellè. .
A történet talàn èrthetőbb ha Elmagyaràzom egy fontos rèszletet:
A közös fiunkkal ès èn egy másik országban èltünk 1.5 èvvel ez előttig a fèrjem megint egy màsik országban elváltkènt ìgy a nagyobb fiúval nagyon szoros a kapcsolata..ès hozzà szoktak az együtt alváshoz. .szóval miòta össze költöztem a férjemmel (lassan 2 ève) soha nem aludtunk csak èn mèg ő a gyerek/ek miatt. A hàzas èlet is ìgy nagyon körülményes.
Nem akarok elvàlni de ez ìgy egyre rosszabb .. kezdek elhidegülni .. Mit kellene tennem?
Sok értelme volt erőltetni a gyereket. Gratulálok a férjednek!
Anyukának nem kell. Apukának beteges vele a viszonya.
Én szegény gyereket sajnálom, esélye sincs, hogy normális felnőtt legyen.
Miért nem él veletek rendesen, ha úgy is mindig ott van? És akkor lenne (pót)anyukája is meg apukája is, testvére is.
A Szuperdada c. sorozatnak volt egy része, ahol ugyanezzel küzdött a pár, bár ott mindketten vissza akarták szoktatni a kicsit a saját ágyába. Nézd meg a neten, hátha megtalálod. Emlékszem, hogy a Szuperdada, Jo Frost szinte beköltözött a pár házába és nem engedte, hogy a gyerek az ágyukban aludjon. Ahányszor átment a szülők szobájába, a szülőknek minden vissza kellett vinnie a saját ágyába. Ez ment vagy 10 napig, iszonyú nehéz volt, mert a gyerek már fetrengett az üvöltéstől, a szülők is kikészültek, mindenki fáradt volt és elgyötört, de végül a szülők győztek. Következetesnek is kitartónak kell lenni, de úgy látom, a férjed ebben nemigen partner. Így rá fog menni a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!