A férjem a 6 éves fiával alszik a gyerek szobában egy ágyban én a közös fiunkkal (3) a szülői ágyban. Normális ez?
Engem màr zavar a helyzet, màr altatom a kicsit külön de hogy ha mèg a nagy sem alszik egyedül!?
A nyaralás maga a pokol mert ahányan vagyunk mind egy àgyban.. Szardínia. . A leg viccesebb hogy férjemet nem zavarja. Arra hivatkozik hogy keveset látja a nagyobbik fiút mert fele időt az anyjával van (ami valójában nem igaz mert 80%-ban velünk van) talàn lelki ismeret furdalása van hogy elvált az anyjától ès ìgy akarja kompenzálni?
Amùgy a nagyfiú esze àgyban sincs egyedül aludni még ùgy sem hogy apa ugyan abban a szobàban van..
A kicsi nem akar ùgy aludni egyedül az àgyàban hogy látja a nagy az apjàval alszik ha melléjük fekszik nem fèrnek el , ìgy az éjszaka közepén jön àt mellè. .
A történet talàn èrthetőbb ha Elmagyaràzom egy fontos rèszletet:
A közös fiunkkal ès èn egy másik országban èltünk 1.5 èvvel ez előttig a fèrjem megint egy màsik országban elváltkènt ìgy a nagyobb fiúval nagyon szoros a kapcsolata..ès hozzà szoktak az együtt alváshoz. .szóval miòta össze költöztem a férjemmel (lassan 2 ève) soha nem aludtunk csak èn mèg ő a gyerek/ek miatt. A hàzas èlet is ìgy nagyon körülményes.
Nem akarok elvàlni de ez ìgy egyre rosszabb .. kezdek elhidegülni .. Mit kellene tennem?
Utolsò: ott a pont!
De ezt nagyon nem szeretném. .de igazából kettőnkön múlik nem csak rajtam!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek...
Igen , többször leültünk beszèlni, de màr leràgott csont a tèma..mikor a fèrjemhez költöztem a nagyfiú akkor 4 èves volt màr akkor is furi volt hogy mindìg köztünk alszik de ùgy voltam vele minden kezdet nehéz , ő mèg pici nem szólok semmit mert nagyon erős a kettőjük kapcsolata ahogy nekem is a picivel akkor mèg szoptattam ìgy nem volt annyira nehéz a külön-külön alvàst,sőt ,praktikusabbnak gondoltam "ìgy nem èbresztünk fel senkit mikor a pici cicit kèr" alapon. Aztán 5 èves lett a kicsi 2 màr èreztem hogy kellene a privàt szféra de mèg mindìg türelmes voltam.. pàrom is tett több kísérletet. . Sikertelenül, mivel a nagy ha ùgy èbredt ,hogy nem találta az apját, akkor magàn kívül ordított , sírt!
Aztán 6 èves korára elèrtük hogy ha felèbredt legalább ne üvöltsön hogy aki alszik ne riajon fel ìgy màr halkan jött àt közénk ez ment 4 hònapig utànna szóltam hogy mostmàr elegem van hogy àlmom közepén bordàn rúgnak vagy a fejemen alszanak vagy egyszerűen a làb rèszre kell valakinek mindìg lehùzòdni. (Mert ugye màr mèretesebbek a gyerkőcök)Mostmàr 2 Hònapja emiatt a panaszom miatt a fèrjem ùgy döntött hogy a gyerekek szobàjàban alszik..hogy "oda szoktassa" őket alapon.. A kicsi elalszik a sajàt àgyàban a nagy hallani sem akar a sajàt àgyban alvàsròl inkàbb az apjàval alszik a matracon...
Nem normàlis? Persze hogy nem az !
Fèrjem talàn màr szekàlàsnak is veszi a tèmàt.. de ahogy az egyik hozzà szóló is írta, inkàbb a férjemnek fontos az együtt alvàs mint magànak a gyereknek!
Ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos!
Én nem igazán értek valamit a leírásban. Hogy hogy te és a férjed külön országban éltetek? Már akkor gondok voltak a házassággal?
Gondolom, az idő alatt hozzászokott, hogy nem vagytok együtt. Az nem normális, hogy a fiával alszik. Nagy már. Szegénykének sok problémája lesz ebből később. Illetve már van is.
Én azt javaslom, hogy ülj le a férjeddel és beszéljétek meg, hogy gyerekek alszanak az egyik szobában, ti a másikban, ez így normális. Kérjetek segítséget (pszichológus vagy más szakember) a gyerekek külön szoktatásához, mert biztosan nem lesz egyszerű.
Ha erre nem hajlandó a férjed, akkor nem fog működni a házasságotok.
És arra is gondoljon, hogy mennyi gátlást alakít ki így a fiában. Egy iskoláskorú gyerek, aki mindig az apjával alszik. A suliban sem lesz neki egyszerű, ha majd ezzel cikizik.
Nem. Egyáltalán nem normális. A kölyköknek a saját ágyukban a helyük, a férjednek meg melletted.
A nagyobbik is csak addig ordított volna, amíg megunja... X nap szenvedés, aztán belejön!
A férjed nem 100-as, teljesen mindegy miért. Nem normálisan viselkedik. Te légy határozott, máskülönben ki tudja meddig megy ez...😞
Nem volt semmi gond ,csak nem tudtam hozzà költözni amíg a papìrjaim nem lettek kèszen a letelepedèshez közben teherbe estem utànna a gyerek papìrjait is el kellett intèzni mind a 2 országban a lènyeg elhúzódott a kiköltözèsem.
Addig havonta 1 hetet volt velünk (mindìg jött magyarorszàgra) plusz a nyári szünetet együtt voltunk. Igazából nagyon jò volt.. esküszöm legalább akkor havi egy hèt figyelmet kaptam..
Màra havi egy fèl nap is luxus..
De akkor nem is éltetek együtt a házasság és a baba előtt?
Mert akkor mondjuk kiderülhetett volna, hogy milyen fura viszonyban van a gyerekével.
17-es basszus elolvastam a linket neeee ez azèrt nagyon durva!
Nálunk ilyen 100% nincsen semmilyen abberàciója
A férjemnek a gyereke iránt!! te jò Isten! csak 2 történetet olvastam el de az nagyon durva!!
Mint mondtam egèszen 2 hònapig a problèma az volt hogy mindannyian együtt 4 en aludtunk vagy ha elaludt a nagy akkor jött àt hozzánk. .
Akkor menjünk bele inkàbb a lelkiismeret furdalàs rèszbe:
Annò z exfelesège nem akart gyereket vállalni 7 èv hàzassàgot utàn sem,ìgy a fèrjem volt aki Vègülis erőltette a gyereket hogy legyen..A nő teherbe esett de nem akarta a karrierjét felàldozni ìgy el akarta vetetni a babàt végül a fèrjem meg győzte az anyukàt hogy tartsàk meg.
Az ő hàzassàguk màr a gyerek fogantatás előtt is halott volt. . A gyerek megszületett eltelt egy èv el is vàltak . A nő nem szerette sosem az anya szerepet ùgy èrzi be lett csapva ès ìgy lett oda làncolva a fèrjemhez èlete vègèig.
A nő nem jò anya.. sokat hagyja egyedül a gyereket vagyis ránk. Sokszor hónapokra elutazik a barátaival a gyereket heti egyszer hívja telefonon olyankor.
A fèrjem nem akarja elvenni az anyjától a gyereket, de tudja hogy nem jò anya ezèrt sajnálja a fiàt ès ùgy èrzi az anyai apai szeretet egyaránt oda kell adnia a gyereknek
Amùgy meg imádja a fiàt aki 8 èv várakozás utàn kapott meg , aki iránt felelősséget èrez extra mértékben,mert ha ő nem erőlködés a fia sosem született volna meg.
Amit még is èrtek, tudtam az előzményeket a történetet az elejétől de nem gondoltam hogy ennyire nehéz ezt a különleges kapcsot kezelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!