A férjem a 6 éves fiával alszik a gyerek szobában egy ágyban én a közös fiunkkal (3) a szülői ágyban. Normális ez?
Engem màr zavar a helyzet, màr altatom a kicsit külön de hogy ha mèg a nagy sem alszik egyedül!?
A nyaralás maga a pokol mert ahányan vagyunk mind egy àgyban.. Szardínia. . A leg viccesebb hogy férjemet nem zavarja. Arra hivatkozik hogy keveset látja a nagyobbik fiút mert fele időt az anyjával van (ami valójában nem igaz mert 80%-ban velünk van) talàn lelki ismeret furdalása van hogy elvált az anyjától ès ìgy akarja kompenzálni?
Amùgy a nagyfiú esze àgyban sincs egyedül aludni még ùgy sem hogy apa ugyan abban a szobàban van..
A kicsi nem akar ùgy aludni egyedül az àgyàban hogy látja a nagy az apjàval alszik ha melléjük fekszik nem fèrnek el , ìgy az éjszaka közepén jön àt mellè. .
A történet talàn èrthetőbb ha Elmagyaràzom egy fontos rèszletet:
A közös fiunkkal ès èn egy másik országban èltünk 1.5 èvvel ez előttig a fèrjem megint egy màsik országban elváltkènt ìgy a nagyobb fiúval nagyon szoros a kapcsolata..ès hozzà szoktak az együtt alváshoz. .szóval miòta össze költöztem a férjemmel (lassan 2 ève) soha nem aludtunk csak èn mèg ő a gyerek/ek miatt. A hàzas èlet is ìgy nagyon körülményes.
Nem akarok elvàlni de ez ìgy egyre rosszabb .. kezdek elhidegülni .. Mit kellene tennem?
Nem normális dolog. Ülj le a férjeddel megbeszélni, hogy ez így nem jó. Nézz utána, hogy miért ártalmas, hogy még mindig a 6 éves fiával alszik. Legyenek érveid, gyerekneveléssel, és a házasságotokkal kapcsolatban, hogy meg tudd győzni, ne a szívére, hanem az eszére hallgasson.
Két gyereket tenném egy szobába, meggyőzném a nagyot, ő már nagy, és tesójára, mint egy igazi nagytesó vigyázhat.
Nem egyszerű, lehet, hosszú harc lesz, de előbb-utóbb megoldást kell találnotok, hiszen kitudja meddig kényelmes így a gyerekeknek. Nem kell mindent rájuk hagyni, a szülőnek kell terelgetni őket, de nem feláldozva a saját kényelmüket, mert így önzők lesznek, a szülő meg mártír, és ki akar mártír szülő lenni? Senki.
Nem vagyok elhízva, sőt nagyon csinos vagyok màsok szerint is .. Az utcàn is meg fordulnak utànnam mèg babakocsit tologatva is.
Nőiesen öltözközöm àpolt vagyok, hajam bőröm ruházatom mindìg kifogástalan.
A szexuális életünk nem ez miatt nem működik.
Neki van hàtfàjàsa àllandò rendszerességgel èvek óta jàr nèmet országba kezelèsre de attól a szex mèg működött.. most màr inkàbb elhidegülèst èrzek főleg az èn részemről.
Napközben munka nem làtom este màsik szobàban..
Hètvègèn napközbeb a szüleinèl vagyunk este amikor csak tud a haverjaival van..ami közös idő egyedül a vacsora.. max tv-t nézünk ha a gyerekek hamarabb elaludtam mint mi (nagyon ritka) vagy a tv helyett szex (ami mèg ritkàbb)
Utànna (a szex utàn is) automatikusan megy a gyerek mellè aludni.. többször is mondtam neki hogy nekem ez ìgy nem jò, mert nem èrzem a gyengédséget. A vègèn legtöbbször vagy figyelmen kívül hagyja amit mondok vagy csak Veszekedés lesz belőle..
Lelkiismeret fordulása van, jól látod, kérdező. Lehet, hogy a férjednek nagyobb szüksége van emiatt arra, hogy a hatéves közelében legyen, mint magának a gyereknek.
Én nem hidegülnék el emiatt, mert ez mutatja, hogy érző szívű ember.
Legyél nagyon kedves és szeretetteljes azzal a gyerekkel. Ez majd feléd fordítja a férjed figyelmét.
Ja ès ha vissza fàrad mellèm az hèt szentség hogy jön a nagy fiú az apja mellè,utànna a kicsi.. ahh a vègèn nègyen "alszunk" egy ágyban.. ami megint csak nem jò! De privàt szféra se kényelem!
Mondtam neki hogy vigye vissza a nagyot az àgyba akkor a kicsi sem èbred fel!
Egyszer kètszer vissza viszi utànna minden a régi megint..
E miatt is lett a vège hogy inkàbb ő alszik a gyerekek szobàjàban " kènyelmem èrdekèben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!