Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem a 6 éves fiával...

A férjem a 6 éves fiával alszik a gyerek szobában egy ágyban én a közös fiunkkal (3) a szülői ágyban. Normális ez?

Figyelt kérdés

Engem màr zavar a helyzet, màr altatom a kicsit külön de hogy ha mèg a nagy sem alszik egyedül!?

A nyaralás maga a pokol mert ahányan vagyunk mind egy àgyban.. Szardínia. . A leg viccesebb hogy férjemet nem zavarja. Arra hivatkozik hogy keveset látja a nagyobbik fiút mert fele időt az anyjával van (ami valójában nem igaz mert 80%-ban velünk van) talàn lelki ismeret furdalása van hogy elvált az anyjától ès ìgy akarja kompenzálni?

Amùgy a nagyfiú esze àgyban sincs egyedül aludni még ùgy sem hogy apa ugyan abban a szobàban van..

A kicsi nem akar ùgy aludni egyedül az àgyàban hogy látja a nagy az apjàval alszik ha melléjük fekszik nem fèrnek el , ìgy az éjszaka közepén jön àt mellè. .

A történet talàn èrthetőbb ha Elmagyaràzom egy fontos rèszletet:

A közös fiunkkal ès èn egy másik országban èltünk 1.5 èvvel ez előttig a fèrjem megint egy màsik országban elváltkènt ìgy a nagyobb fiúval nagyon szoros a kapcsolata..ès hozzà szoktak az együtt alváshoz. .szóval miòta össze költöztem a férjemmel (lassan 2 ève) soha nem aludtunk csak èn mèg ő a gyerek/ek miatt. A hàzas èlet is ìgy nagyon körülményes.

Nem akarok elvàlni de ez ìgy egyre rosszabb .. kezdek elhidegülni .. Mit kellene tennem?

2015. okt. 7. 04:33
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
(Bocsánat a helyesírási hibákèrt ,telefonról írtam autòmatikus korrekció beállítással. ..A mobilom màr tùl okos )
2015. okt. 7. 04:40
 2/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem normális dolog. Ülj le a férjeddel megbeszélni, hogy ez így nem jó. Nézz utána, hogy miért ártalmas, hogy még mindig a 6 éves fiával alszik. Legyenek érveid, gyerekneveléssel, és a házasságotokkal kapcsolatban, hogy meg tudd győzni, ne a szívére, hanem az eszére hallgasson.

Két gyereket tenném egy szobába, meggyőzném a nagyot, ő már nagy, és tesójára, mint egy igazi nagytesó vigyázhat.

Nem egyszerű, lehet, hosszú harc lesz, de előbb-utóbb megoldást kell találnotok, hiszen kitudja meddig kényelmes így a gyerekeknek. Nem kell mindent rájuk hagyni, a szülőnek kell terelgetni őket, de nem feláldozva a saját kényelmüket, mert így önzők lesznek, a szülő meg mártír, és ki akar mártír szülő lenni? Senki.

2015. okt. 7. 05:03
 3/27 anonim ***** válasza:
8%
Azt kell választani, ami a gyerek számára a legkedvezőbb, ami a gyereket megnyugtatja. Ez láthatóan csak neked okoz gondot.
2015. okt. 7. 07:07
 4/27 anonim ***** válasza:
17%
Te mennyire vagy noies, mennyire vonzod a ferjedet? Kivan teged vagy nem igazan? El vagy hizva?
2015. okt. 7. 07:09
 5/27 anonim ***** válasza:
26%
Aki ilyeneket kerdez, mond, h a te hibad, az nem 100as. Ha el is lennel hizva, akkor is gaz, amit a ferjed muvel. De ha sokaig turod, te is!! Mondd meg, hogy ez nem normalis, faradjon vissza meled !
2015. okt. 7. 07:22
 6/27 anonim ***** válasza:
24%
'Melled
2015. okt. 7. 07:23
 7/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elhízva, sőt nagyon csinos vagyok màsok szerint is .. Az utcàn is meg fordulnak utànnam mèg babakocsit tologatva is.

Nőiesen öltözközöm àpolt vagyok, hajam bőröm ruházatom mindìg kifogástalan.

A szexuális életünk nem ez miatt nem működik.

Neki van hàtfàjàsa àllandò rendszerességgel èvek óta jàr nèmet országba kezelèsre de attól a szex mèg működött.. most màr inkàbb elhidegülèst èrzek főleg az èn részemről.

Napközben munka nem làtom este màsik szobàban..

Hètvègèn napközbeb a szüleinèl vagyunk este amikor csak tud a haverjaival van..ami közös idő egyedül a vacsora.. max tv-t nézünk ha a gyerekek hamarabb elaludtam mint mi (nagyon ritka) vagy a tv helyett szex (ami mèg ritkàbb)

Utànna (a szex utàn is) automatikusan megy a gyerek mellè aludni.. többször is mondtam neki hogy nekem ez ìgy nem jò, mert nem èrzem a gyengédséget. A vègèn legtöbbször vagy figyelmen kívül hagyja amit mondok vagy csak Veszekedés lesz belőle..

2015. okt. 7. 08:16
 8/27 anonim ***** válasza:
21%

Lelkiismeret fordulása van, jól látod, kérdező. Lehet, hogy a férjednek nagyobb szüksége van emiatt arra, hogy a hatéves közelében legyen, mint magának a gyereknek.

Én nem hidegülnék el emiatt, mert ez mutatja, hogy érző szívű ember.

Legyél nagyon kedves és szeretetteljes azzal a gyerekkel. Ez majd feléd fordítja a férjed figyelmét.

2015. okt. 7. 08:19
 9/27 A kérdező kommentje:

Ja ès ha vissza fàrad mellèm az hèt szentség hogy jön a nagy fiú az apja mellè,utànna a kicsi.. ahh a vègèn nègyen "alszunk" egy ágyban.. ami megint csak nem jò! De privàt szféra se kényelem!

Mondtam neki hogy vigye vissza a nagyot az àgyba akkor a kicsi sem èbred fel!

Egyszer kètszer vissza viszi utànna minden a régi megint..

E miatt is lett a vège hogy inkàbb ő alszik a gyerekek szobàjàban " kènyelmem èrdekèben"

2015. okt. 7. 08:24
 10/27 anonim ***** válasza:
64%
Majd ha ti is szétmentek, alhat ket gyerekkel egy agyban lelkifurdalásból.
2015. okt. 7. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!