Mit szólnátok ha megtudnátok hogy a 13 éves lányotok napi szinten szempillaspirálozná magát suli időbe?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 17:28
21/25 anonim válasza:
13 évesen már valószínűleg menstruál és már nőnek az idomai is szóval lassan már kész nő főleg külsőre, tehát egy kis szempillaspirál nem a világvége:)
22/25 anonim válasza:
Ha suli időben és/vagy órán csinálja, akkor paráznaság vádjával az édesapja és egyben ház ura engedélyével lefejeztetem.
Amúgy annyi belefér, amennyiben az iskola szabályzatába is belefér. Ha ütközik a házirenddel és az osztályfőnöktől tudnám meg a dolgot az kellemetlen lenne, de egy beszélgetéssel meglehetne oldani ezt az egetverő problémát.
23/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj egy kis szempillaspirál, ha jól használja! Szerintem enny idősen ez abszolút megengedhető, nem árt, ha lemossa és képes neki önbizalmat is adni akár. Én 13 évesen még emellé korrektort is használtam, mert pattanásos voltam és így, hogy ezt a két dolgot használtam, több önbizalmam lett, mert szebbnek éreztem magam. Természetes, hogy ennyi idősen elkezdi a smink is érdekelni a lányokat, addig ez nem is baj, amíg mértékkel, normálisan csinálják.
25/25 anonim válasza:
Nem gáz, miért akadna ki valaki is ezen???
Aki mégis az egy paranoiás hü........lye!
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!