Mit szólnátok ha megtudnátok hogy a 13 éves lányotok napi szinten szempillaspirálozná magát suli időbe?
Én megengedtem.
Nincs értelme tiltani mert akkor is van rá esély, hogy megteszi, de a zsebpénzéből vett rossz minőségű festékkel...
Jobb, ha együtt elmentek, vesztek valami normálisat, ami könnyen eltávolítható, normális spirált (rengeteg ócska van, sajnos), meg hozzá való lemosószert.
13 éves (ilyenkor sok lány már kész nő, persze még gyerek, de a kinézete már alakul), az is lehet, hogy tetszik neki valaki... S egy árva szempillaspirál, ezen akadjak ki? :)
Nem szólnék semmit, kivéve, ha extrém feltűnően rondán alkalmazná szegény terméket.
Ha folyton mindenfélét kenne magára vastagon, az már elgondolkoztatna, több okból is, az még az egészsége miatt sem lenne jó. De egy spirál? Kiemeli a szép szemet, az még nekem is jól áll, de sosem sminkelek, macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!