Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha megtudnátok...

Mit szólnátok ha megtudnátok hogy a 13 éves lányotok napi szinten szempillaspirálozná magát suli időbe?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 17:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én megengedtem.

Nincs értelme tiltani mert akkor is van rá esély, hogy megteszi, de a zsebpénzéből vett rossz minőségű festékkel...

Jobb, ha együtt elmentek, vesztek valami normálisat, ami könnyen eltávolítható, normális spirált (rengeteg ócska van, sajnos), meg hozzá való lemosószert.

2015. okt. 4. 18:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, annyi idősen már én is használtam.
2015. okt. 4. 18:17
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
0 problema!
2015. okt. 4. 18:27
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem száz rétegben használja, akkor sztem az még nem annyira gáz 13 évesen, bár jobban örülnék neki, ha 1-2 évvel később kezdené... de annyira nem vészes.
2015. okt. 4. 20:53
 15/25 anonim ***** válasza:
Semmit. Evvel nincsen gond.
2015. okt. 4. 21:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne "megtudnom", én fogom venni neki az első spirálját.
2015. okt. 4. 22:44
 17/25 anonim ***** válasza:

13 éves (ilyenkor sok lány már kész nő, persze még gyerek, de a kinézete már alakul), az is lehet, hogy tetszik neki valaki... S egy árva szempillaspirál, ezen akadjak ki? :)

Nem szólnék semmit, kivéve, ha extrém feltűnően rondán alkalmazná szegény terméket.

Ha folyton mindenfélét kenne magára vastagon, az már elgondolkoztatna, több okból is, az még az egészsége miatt sem lenne jó. De egy spirál? Kiemeli a szép szemet, az még nekem is jól áll, de sosem sminkelek, macerás.

2015. okt. 5. 00:01
 18/25 anonim ***** válasza:
En is spiraloztam sot neha a vizvonalamat is kihuztam 13 evesen. Felnőtt 19 eves no vagyok normal ertekrenddel... mai napig nem viszem tulzasba a sminket... a sminkem napi rendszeresseggel: szempillaspiral, szemöldök ceruza, szemceruza es neha szajfeny.... dolgozom volegenyem van..... nem kell.tulzasba esni es akkot nem lesz baj.
2015. okt. 5. 00:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Mit szólnék? Megengedném, de azért elbeszélgetnénk a sminkekről és mit történhet, ha túlzásba esik velük.
2015. okt. 5. 08:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Semmi különöset, de vennék neki egy jó minőségűt, ami nem kenődik szét és nem árt a szemének, illetve kapna mellé egy sminklemosót is és megbeszélnénk, hogyan kell helyesen eltávolítani.
2015. okt. 5. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!