Te szoktál a gyerekednek pénzt adni cigarettára? És ha igen, milyen időközönként?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 13:04
21/23 anonim válasza:
Amúgy én is leszoktattam az exem a cigiről de miután szakítottunk ugyan úgy szívta sőt még jobban pedig egy évig nem gyújtott rá.
Tesóm is most szoktatta le a csaját.
22/23 anonim válasza:
18-as bocs, de nem tudom van e kamasz gyereked.Nem bankrablás, meg gyilkosság az egyetlen pénzhez jutási forrás, hanem mondjuk lenyírja a szomszéd néni füvét,vasat elviszi leadni, sőt van néha születésnapja is, amire a családtól igenis kap pénzt.Amihez szülőként az ég világon semmi,de semmi közöm.És igenis tudomásul kell venni, hogy kiszolgálják Őket a szépen lefóliázott dohányboltokban , és alkohollal is kiszolgálják Őket.Kár áltatni magunkat.Én akkor is a türelemben hiszek hiszek.
23/23 anonim válasza:
emese971, oké hogy van születésnapja, leadja a vasat, stb, de gondolom nem százezreket kap a gyerek, hogy minden nap fussa cigire évekig.
De egyébként is ezt írtad, idézem:
"Viszont kap heti 1500 ft zsebpénzt, ezt nem vonhatom meg, mert akkor megszerzi máshonnan."
Miért ne vonhatnád meg tőle? Mert különben elmegy füvet nyírni? Saját magad ellen beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!