Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindig azt mondja a...

Anyám mindig azt mondja a melegekre, hogy csíra. Férfire, nőre egyaránt. Már vagy 10 éve mondom neki, hogy az meleg, de ő mindig kijavít, hogy ez a helyes kifejezés. Az agyamra megy. Mit mondjak már neki?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 18:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem meg ez a melegezés röhej. Ki találta ezt ki?

Homoszexuális az, vazzeg.

2015. okt. 2. 19:19
 12/29 anonim ***** válasza:
24%
Nem csíra, hanem búza inkább. A "meleg" kifejezés szerintem is qrva béna.
2015. okt. 2. 19:25
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

csira

‘meddő tehén’, ‘hermafrodita vagy homoszexuális férfi’.

Tehát ezeket jelentheti. Szóval jól mondja, és az én nagyanyám is így nevezte őket.

2015. okt. 2. 19:33
 14/29 anonim ***** válasza:
9%
Nálunk a nőiesen viselkedő, vagy nagyon affektáló homokosokra mondják ezt. Heteroszexuális férfira is mondhatják bántásból ha hasonlóképp viselkedik.
2015. okt. 2. 19:37
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
most miért én vagyok lepontozva??? ő mondta hogy bolond az anyja!!! bunkók.
2015. okt. 2. 20:08
 16/29 A kérdező kommentje:
Anyukám nem bolond azért, mert egy idegesítő kifejezést használ!
2015. okt. 2. 20:10
 17/29 anonim ***** válasza:
21%
használatos a csira a melegekre.
2015. okt. 2. 20:29
 18/29 anonim ***** válasza:
3%
Én nem hallottam még melegekre, csak bárkire sértő szóként. Pl. youtube-on a "csíra Bözsi néni át**szott a kakassal" mém.
2015. okt. 2. 22:51
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
9-es írja jól! Csíra a kis növény, és a kisgyerekre, tinikre mondják még, hogy kis csíra. Bács-kiskunban élek, itt így mondják, soha nem hallottam még a homoszexuálisok megnevezésére. Anyukádnak mondd ez el, többet nem fogja így mondani hidd el, mert ezt kis gyerekekre mondják!
2015. okt. 2. 23:26
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
tizenéves fiúk nevezik így egymást (legalábbis mifelénk ez dívik). de néha felnőtt férfiak között is megesik a munkahelyemen. melegekre még sosem hallottam ezt a kifejezést, de elég nagy bunkóság. feltételezem a kedves anyuka homofób is. engedd el a füled mellett, ha 10 év alatt nem tanulta meg a helyes kifejezést, ez után sem fogja.
2015. okt. 2. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!