Miért mondják azt hogy az ember a "szüleit válassza" miközben rengeteg pocsék családi kapcsolat van?
Talán csak a családi összetartás miatt. Szerintem is hülyeség az egész, mert ha én nem jövök ki jól mondjuk az unokatestvéremmel, akkor miért kellene erőltetni a szeretetet?
Ezen a "...nem kellene cigánymunkákat végeznem" mondaton fennakadtam, mert én ugyan egy cigányt se láttam még szórólapozni sem, pedig minden egyes nap kidugom az orrom otthonról. Tudod hol látok cigányokat? A piacon zöldséget venni, az orvosnál a váróteremben, meg az utcán köpködni. Cigánymunkák... -.-"
Barátom egyik ismerőse segédmunkásként dolgozott, mielőtt továbbtanult. Egyik meló sem cigányos.
Ez a filozófia valóban a reinkarnációból indul ki. Vagyis abból, hogy életeken keresztül fejlődünk, míg el nem érjük a megvilágosodást, amikor felszabadulunk a földi élet terhe alól.
Addig azonban minden cselekedetünk karmát ("sorsot") termel, amit ebben vagy egy későbbi életünkben visszakapunk. Vagyis ha pl. most kegyetlenek vagyunk, megalázunk valakit, akkor lehet, hogy 70 éves korunkig nem történik semmi, de 130 év múlva a következő gyerekkorunkat ilyen családban töltjük.
Mindez persze filozófia, teória, bizonyítékok semmire nincsenek, de ezért mondják, hogy oda születünk, ahova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!