Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg olyan nehéz lehet ezt...

Tényleg olyan nehéz lehet ezt tolerálni? Ha nekem jó így, miért szólnak bele?

Figyelt kérdés

Sose voltak barátaim, nem jártam el kb sehova. Ezen a nyáron változott a helyzet, elmentem egyedül fesztiválozni, és nagyon rákaptam. Szigetre már hetijegyet vettem. Majdnem minden közeli koncertre elmegyek. Szórakozóhelyre régen gondolni sem mertem, annyira nem volt az én világom, most viszont tervezek elmenni egybe.

Eközben suliba járok, dolgozok, tehát nem szüleim pénzét szórom, sulit sem hanyagolom el, de mégis zavarja őket, hogy a héten 4 este is koncerten bulizok. Tudom, hogy nagy változás, de imádok menni, minden este erre vágyom..

19/L

2015. szept. 26. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A heti 4 azért tényleg sok.

A nagy többség pénteken, vagy szombaton megy el kicsit kikapcsolódni.

Ők nagy változás miatt pedig nagyon aggódnak, hogy ebből káros fog származni. A korábbi állapot sem volt egészséges, de ezzel a mostanival is átestél a ló túlsó oldalára.

2015. szept. 26. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak azt nem értem, hogy iskola és munka mellett hogy van még erőd heti 4-szer partyzni is? Valami itt nem kerek.
2015. szept. 26. 18:43
 3/10 A kérdező kommentje:
De miért gáz? Amúgy max 1 sört iszok, nem vagyok részeg, csak imádok az első sorban tombolni, imádom ahogy lüktet az egész testem.
2015. szept. 26. 18:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Hétvégén járok suliba, hétköznap meló. 4-kor érek haza, koncertekre 6-ra megyek, éjfél körül érek haza
2015. szept. 26. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Ja és akkor mikor tanulsz? Mikor végzel bármi házimunkát?
2015. szept. 26. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátokkal, vagy tök egyedül fogod magad és mész tombolni? Amúgy jó szórakozást :)
2015. szept. 26. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gyökeres nekik a változás. Ennyi.
2015. szept. 26. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
otthon mikor segítesz?
2015. szept. 26. 19:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Anya nem dolgozik, mire hazaérek kitakarít. Mondjuk ahol én vagyok, nem kell sokat, takarítok magam után (csak én vagyok az emeleten, saját fürdő, WC, stb)
2015. szept. 26. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom féltenek attól, hogy ilyen egysíkuan tudod csak jólérezni magad. A bulival gyakran ott van a pija meg a drogok, amit ha egy fogékony tizenéves osszekot a fejében a felszabadultságérzéssel, akkor gyakorlatilag az egész életét képes hazavágni. Nem sok embert ismerek akinek a szulei rosszat akarnának, a probléma csak annyi, hogy oket is kotik a saját korlátaik.
2015. szept. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!