Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szépen hazavágtam. >< Most...

Szépen hazavágtam. >< Most mit kéne csináljak? 14f

Figyelt kérdés

A 12 éves öcsémmel éppen fociztunk a nappali szobában - egész nap esett az eső, tehát nem tudtunk kimenni a pályára, meg amúgy is szoktunk bent hülyéskedni -, és sikeresen hazavágtam a helyiség sarkában lévő - egy kicsi asztalra feltett - családi örökséget, másnéven egy százéves vázát, ami tudomásom szerint még Anya néhai nagymamájáé volt, és Anya már sokszor megemlítette, hogy ez az edény milyen fontos neki, gondolom sok emlék kötheti hozzá. Én meg teljesen véletlenül odarúgtam a labdát, és ennyi volt. Szilánkok maradtak csak belőle, amiket megpróbáltam összerakni, de ez sajnos nem úgy működik mint a filmekben. Interneten is megpróbáltam rendelni egy újat, de nem jött össze. Mindemellett az öcsém is engem hibáztat, egyfolytában azt hajtogatja, hogy az egész az én hibám, ne merjem őt belerángatni ebbe. Nem is akarom amúgy.

A kérdésem az lenne, hogy ha a szüleim hazérnek - elmentek barátokhoz pár órára, szerintem olyan kilenc körül hazaérnek -, hogy tálaljam nekik ezt? Mit mondjak anyának, hogy ne legyen anya olyan mérges emiatt? Már most látom magam előtt, hogy mennyire le fog szidni, pedig tényleg nem akartam tönkre tenni... 14f

2015. szept. 25. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Jajj, ilyet en is csinaltam. Gyerekek vagytok, ha en lennek az anyukad, en nem haragudnek :)

Drukkolunk nektek, hogy ne legyen anyud nagyon ideges!

Most a Vissza a Jovobe jutott eszembe, lattad a filmet (ajanlom ha nem lattad) Marty 8 eves koraba veletlenul felgyjtja a nappali szonyeget :D

2015. szept. 25. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Öccse, fogod magad, anyád elé állsz, hogy anya, nagyon sajnálom, eltörtem a vázát. Kész, túl vagy rajta, anyád puffog pár napot és kész. Max kapsz valami böntit, de azt meg is érdemled, lehetne annyi miniális eszed, hogy nem focizol a lakásban.
2015. szept. 25. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az első dolog, ami eszedbe jut, hogy mennyire le fog szidni. Ha én tönkretenném bárki cuccát, elöntene a bűntudat, hogy mennyire rosszul fog neki esni.
2015. szept. 25. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Igaz már reggel..

De akkor, amikor hazajön szólni neki, reggel úgyis feltűnik, de már lehet este..

Viszont a tesőd igen nyámnyila.. Hiszen az ő hibaja ugyanannyira, mint a tied..

Együtt fociztatok a lakásban, épp csak te rúgtad rosszul..

2015. szept. 26. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Szegénykém :(((( sajnállak nagyon. Mi lett a dologból?
2015. szept. 26. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mit szólt anyuka?
2015. szept. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!