Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Megtudtam hogy apu megcsalja anyukàmat!Nyomoztam:apa mindig kiment telefonalni ès hallottam ahogy azt mondja valakinek "ok holnap,alig vàrom hogy làssalak"( azt hittem ott a helyen meghalok,olyan rossz volt ezt hallani!) Utana elkertem a telojat "netezni" közben atnèztem a telszamokat ahol a sajàt szàm helyett nem az ö szàma volt!Ki írtam ès felhivtam egy nö volt az!Megkerdeztem ki az, ö bemutatkozott,apu kollèga nöje volt!Mit tegyek tudom milyen az a nö,egy r.ibizli!Hogy mondjam el szegèny anyunak,vagy mit tegyek?23N
2015. szept. 24. 12:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibàkèrt csak ideges vagyok! :(
2015. szept. 24. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem a te dolgod elmondani anyukádnak. Ha már mindenképpen beszélgetni akarsz erről valakivel, akkor apukáddal tedd... talán még rá is világíthat számára sok dologra ez a beszélgetés, ki tudja mi sül ki belőle. De nagyon fontos, hogy ne számonkérd, letromfold stb, légy nyugis. Tudom, hogy nehéz, de ha fel vagy húzva és letámadod, nem fogtok tudni érdemben beszélgetni.
2015. szept. 24. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Amíg nem értem a szöveged végére, azt hittem, hogy valami 13 éves írta ezt :D ...
2015. szept. 24. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Először talán apáddal beszéld meg, lehet, hogy éppen marhára félreértesz valamit...
2015. szept. 24. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Ez a kérdés már volt, százszor, százféleképp.. És ne add ki magad idősebbnek, mert a fogalmazásod alapján úgyis felismerni, hogy te vagy az, az aktuális tinitroll. Én nem bánom, ha itt randalírozol, elvégre nincsenek barátaid, unatkozol, megértem, de legalább erőltesd meg magad, és ne a régebbi, sokválaszos kérdéseket írd át, találj már ki saját fantáziád alapján sztorikat, jó? Köszi.
2015. szept. 24. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
23... =D Persze, tudod ki hiszi el. Gyenge kamu, de legalább megpróbáltad.
2015. szept. 24. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem minden barátom fiú, és mind ezt mondja, holott évtizedek óta baráti viszonyban vagyunk, nem szerelmiben, sőt melegek is vannak köztük.:)

Szóval itt a fő gyanús az, hogy Saját szám alatt van beírva.

Mit beszéltetek a kolleganővel?

Amúgy ha a kolleganője, munkában fognak holnap találkozni.

Én a tényeket mondanám el anyukámnak, nem a kombinációkat.

2015. szept. 24. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy szerető lenne a kérdező akkor mindenki arra batoritana hogy igen mondja el a feleségnek hogy milyen szemét férje van stb...."én is tudni szeretnem alapon"

Akkor most a sajat lanyya miert ne mondhatna el a sajat anyának,??

Miert ne avatkozon bele? Es a szerető miert teheti meg?

Kérdező igen mond el anyukádnak amit hallottal es amit találtál a telefonba!!

2015. szept. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!