Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Megtudtam hogy apu megcsalja anyukàmat!Nyomoztam:apa mindig kiment telefonalni ès hallottam ahogy azt mondja valakinek "ok holnap,alig vàrom hogy làssalak"( azt hittem ott a helyen meghalok,olyan rossz volt ezt hallani!) Utana elkertem a telojat "netezni" közben atnèztem a telszamokat ahol a sajàt szàm helyett nem az ö szàma volt!Ki írtam ès felhivtam egy nö volt az!Megkerdeztem ki az, ö bemutatkozott,apu kollèga nöje volt!Mit tegyek tudom milyen az a nö,egy r.ibizli!Hogy mondjam el szegèny anyunak,vagy mit tegyek?23N2015. szept. 24. 12:18
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibàkèrt csak ideges vagyok! :(
2015. szept. 24. 12:20
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem a te dolgod elmondani anyukádnak. Ha már mindenképpen beszélgetni akarsz erről valakivel, akkor apukáddal tedd... talán még rá is világíthat számára sok dologra ez a beszélgetés, ki tudja mi sül ki belőle. De nagyon fontos, hogy ne számonkérd, letromfold stb, légy nyugis. Tudom, hogy nehéz, de ha fel vagy húzva és letámadod, nem fogtok tudni érdemben beszélgetni.
3/8 anonim válasza:
Amíg nem értem a szöveged végére, azt hittem, hogy valami 13 éves írta ezt :D ...
4/8 anonim válasza:
Először talán apáddal beszéld meg, lehet, hogy éppen marhára félreértesz valamit...
5/8 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt, százszor, százféleképp.. És ne add ki magad idősebbnek, mert a fogalmazásod alapján úgyis felismerni, hogy te vagy az, az aktuális tinitroll. Én nem bánom, ha itt randalírozol, elvégre nincsenek barátaid, unatkozol, megértem, de legalább erőltesd meg magad, és ne a régebbi, sokválaszos kérdéseket írd át, találj már ki saját fantáziád alapján sztorikat, jó? Köszi.
6/8 anonim válasza:
23... =D Persze, tudod ki hiszi el. Gyenge kamu, de legalább megpróbáltad.
7/8 anonim válasza:
Nekem minden barátom fiú, és mind ezt mondja, holott évtizedek óta baráti viszonyban vagyunk, nem szerelmiben, sőt melegek is vannak köztük.:)
Szóval itt a fő gyanús az, hogy Saját szám alatt van beírva.
Mit beszéltetek a kolleganővel?
Amúgy ha a kolleganője, munkában fognak holnap találkozni.
Én a tényeket mondanám el anyukámnak, nem a kombinációkat.
8/8 anonim válasza:
Ha egy szerető lenne a kérdező akkor mindenki arra batoritana hogy igen mondja el a feleségnek hogy milyen szemét férje van stb...."én is tudni szeretnem alapon"
Akkor most a sajat lanyya miert ne mondhatna el a sajat anyának,??
Miert ne avatkozon bele? Es a szerető miert teheti meg?
Kérdező igen mond el anyukádnak amit hallottal es amit találtál a telefonba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!