Mit csináljak? Hogy mondjam meg neki?
Most kezdtem az egyetemet de már 3 hét után is világosan látom hogy nekem nem fog menni.
Nem adom fel egyből de ha az első vizsgáim sem sikerülnek,nem c kínlódok feleslegesen.
Anya viszont azt mondta,nem biztosítja,hogy ez esetben szakmát szerezzek.
Mindig azt mondja hogy menjek az egyetem.
De ha nem,akkor dolgozzak.
Én viszont szívesen lennék ápolónő,azt mondta ezt a szót ne ejtsem ki többet előtte.
Nem tudom mit csináljak :(
#10: nem a pénz a legfontosabb, sokan mellékes munkával és más anyagi forrással ki tudják egészíteni a főállást, de a főállást mégis azért csinálják, mert szeretik...csak nem mind1 milyen körülmények között...
pl gondolj bele ha te szeretsz embereken segíteni elmész ápolónak és kb egy lepratelepen érzed magad...mert olyanok a körülmények...
persze ez kicsit túlzás, de lehetne sokkal jobb is...
Azért, mert a bérünk baromira nincs összhangban a munka mennyiségével, a felelősséggel, és a megalázással, amit nap mint nap kapunk, igazságtalanul (mit tehetek arról, hogy nincs ez, nincs az, hogy nem adhatok ki több időpontot, mert a tb nem finanszíroz, csak x beavatkozást...)
Nekem 140-150 a nettóm, ennek a felénél kevesebbért dolgoznak sokan :(
Töri magyar osztatlan tanári igen :)
A baj az hogy én akartam ezt,mindig ezt akartam de most hogy itt vagyok eléggé elment a kedvem.
Nem tudok úgy tanulni ahogy itt kell.
Egyszerűen nem vagyok ide való.
Visszaérek a kollégiumba 6-ra,másnapra 100 oldal fel van adva... Elolvasom de semmit nem tudok felidézni belőle :(
Van,akinek ez való,de úgy érzem nem nekem.
Meg messze vagyok otthonról,iszonyatos honvágyam van,az sem segít a koncentrálásban...
És rátesz egy lapáttal hogy a barátom is otthon maradt,3 évig kéne távkapcsolatban lennünk,nagyon félek hogy mi lesz belőle.
Az egyetemi életet csak úgy tudom elviselni hogy már csak x nap és megyek haza...
De félek hogy ha otthagyom,anya csalódik bennem :(
Egyke gyerek vagyok, anya azt mondja neki az az életcélja hogy én tanár legyek,ezért dolgozik 3 műszakban :(
Esetleg levelező szak? Mellette tudsz dolgozni, tudsz a barátoddal lenni, otthon lakni.
A győri Apáczai Csere János tanárképző a nyugat-magyarországi Egyetemen nem túl horror, egy átlagos képességű diák is el tudja végezni. (személyügyet végeztem ott, nem sírtam tele a párnám a vizsgák előtt kínomban :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!