Normális ha egy szülő így viselkedik?
Feltételezem, hogy anyukád meg a nagyid nem részegen duhajkodtak nálatok egy üveg pezsgő elfogyasztása után. :-)
Ennyi alkohol az emberek többségének még ahhoz is kevés, hogy becsípjen, nemhogy ahhoz, hogy berúgjon.
"Nem fogom fel el miért jobb, mintha bevett volna egy fájdalomcsillapítót?
Gondolom, egyrészt nem voltak már komolyabb fájdalmai, amik indokolták volna, hogy gyógyszert vegyen be, másrészt ezt valószínűleg nem feltételezed, de két pohár a pezsgő alkoholtartalma történetesen kevesebbet árt a májnak, mint a fájdalomcsillapítók nagy része, különösen a paracetamol tartalmúakat. (Ha gondolod, erről nyugodtan kérdezz meg egy orvost, ha adódik rá lehetőséged valamikor.)
Annyira túlzásnak tűnik a reakciód és irracionálisnak az aggodalmad, hogy bennem az is felmerült, hogy talán kamu a kérdésed.
Soha nem szoktál egyébként 17 évesen és 9 hónaposan egyedül, felügyelet nélkül maradni a lakásotokban, önállóan, nagykorú személy kísérete nélkül közlekedni a városban, vagy bárhol?
Azért mennyivel furábban hangzana, hogy "egy aszpirin mellett beszélgettek és nevetgéltek"... :D
Nekem csak maga a pezsgő a fura, nálunk a beteg pálinkát meg forralt bort iszik :D A fájdalomcsillapítónál ezerszer jobb megiszogatni egy kis valamit.
De nem értem a hozzáállásod.. Mit kell rád vigyázni 17 évesen???
Miért ne ihatna meg felesben egy pezsgőt nagyiddal? Ha minden nap vedelne, akkor érteném a hisztit, de egyszerűen fel nem tudom fogni, mi bajod van.
"Lehet minden nap ezt csinálja hogy fekszik meg iszik??" Nem gondolod, hogy annak lennének jelei?
Beszélhetsz apuddal, de szerintem ki fog röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!