Milyen dolog az, hogy egy szülő így viselkedik?
Diplomás emberként tényleg választ vársz a kérdésedre?
Milyen szülő? Ilyen. A te apád ilyen szülő. Kész. Ennyi.
Neked ilyen apa jutott.
Írd be neki az intőt, és állítsd sarokba.
Érzelmi IQ-d nulla, és a nyavalyás BA "diplomád " még semmit sem ér, egy képzettebb titkárnő lehetsz vele csupán - tessék befejezni, rendes diplomát szerezni és dolgozni. A gyerekeidet meg jobban nevelni. A francot ítélkezel a szüleid felett, attól mi lesz jobb? semmi.
Hát valszeg kellemetlennek érzi, hogy nem lett igaza és neki ez a könnyebb út hogy hülyét csinál magából, mintha az a korábbi ember nem is ő lett volna. Szerintem is gáz és bár más okok miatt de nekem is megrendült a bizalmam a szüleimben, életem legfontosabb, legmeghatározóbb dolgait el sem mondom nekik. Ha felhívom őket a társalgás kimerül ebben: háziállatok, unokák, munkahely, időjárás..
Egyébként szerintem is jó lenne még egy MA képzés ha csak BA-d van de megláod erre hogy lesz kapacitás. Hajrá és tökjó hogy ilyen eredményeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!