17/18 évesek, nálatok is ilyen szigorúan veszik, ha véletlen később (1-2 óramúlva) értek haza a suliból mint amire meglett beszélve?
elveszik egy a géped,telefonod, hogy ne netezz még akkor se ha a tanuláshoz kéne, mondván te is leszartál minket, mi is leszarunk gyermekem. vagy az enyhébb, hogy egy hétig 8ig van internet.
pénteki napon történt, megvártam 2 legjobb barátom , nekik még volt egy órájuk, és utána lekísértmpket koleszba meg a buszra (kollegisták). ennyit csináltunk, semmi egyéb.
igazuk lehet a szüleimnek, szólnóm kellet volna telefonon (nálam volt), de ennyire kiakadni? vagy másknak nem kell mindenről tájékoztatni szüleit, ezt kíváncsiságból kérdezem még :) a vitákat ha lehet kerüljük :)
17/lány (szűk 2 hónap és18, gimis)
Mindig szólok, ha késni fogok, nem szeretném, ha aggódnának. :) De ez szerintem alap.
18L
Alap volt mindig is, hogy ilyenkor dobok haza egy sms-t. Soha nem maradtam el "csak úgy", nem akartam hogy betegre aggódják magukat, szóval nem tudom, milyen büntetés lett volna, ha nem teszem.
De szerintem ez tök alap kéne legyen, most a barátommal lakok és neki is szólok ha kések, ne aggódjon.
Nem csak azért kell csinálni mert megparancsolják.. Legyen benned egy kis belátás, aggódnak érted!
én csak úgy nagyjából mondtammeg hogy mikor érek haza.
de sosem voltak otthon suli időben,úgyhogy senkit nem érdekelt mikor esek haza.
max.ha betegek voltak,de akkor más foglalatle őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!