Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mivan akkor ha véletlen...

Mivan akkor ha véletlen elalszom a kontaklencsében vagy buliból részegen megyek haza vagy valami és nem lesz erőm kivenni és az egésznapot végig alszom benne? Másnak is kényelmetlen volt először nagyon felfele nézni benne?

Figyelt kérdés
Havilencse.
2014. ápr. 2. 21:53
 1/3 anonim válasza:
Jézus ne aludni benne ha nem akarsz meghalni xD jo nem szo szerint de en meg részegen is mindig nagyon figyelek hogy kivegyem van h a szórakozóhelyen nehogy később elfelejtsem. Aludtam mar benne es borzalmas volt. Mikor felkeltem alig tudtam kiszedni olyan volt mintha beleolvadt volna a szemembe es nagyon fajt es annyira be vérzett meg eres lett nagyon féltem hogy ugy marad. Ugy néztem ki mint egy nem is tudom vérfarkas:)))
2014. ápr. 3. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy másnap kényelmetlen és homályos a látás a legkevesebb.

De amikor elmész újra dokihoz vizsgálatra, egyből ki fogja szúrni, hogy mi újság, mert látni fogja a szemedben az apró sérüléseket és ereket, amiket a lencsében alvás, túlhordás okoz és le fog tiltani a lencsehasználatról.

Én nagyon ritkán aludtam el lencsében, de néha volt 1-2 hét túlhordásom. A legutóbb amikor megvizsgáltattam a szemeim, előtte már vagy 2-3 hónappal csak szemüveget hordtam, a doki mégis észrevett mindent... hát mit ne mondjak, nagyon égő volt, főleg, hogy mondta, meg se kérdezi, mert lát mindent.

2014. ápr. 4. 10:16
 3/3 anonim válasza:
Erre részegen is odafigyelek.Múltkor is alig éltem már,de ezt nem felejtettem el.
2014. ápr. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!