SoS! Nem hoztam magammal kontaktlencsefolyadékot, s csak hnap este megyek haza. Mibe tegyem?
Figyelt kérdés
Szilikonhidrogél. Elvileg alhatok benne,de kényelmetlen. Ma tettem be. Havi viselet. Van nálam comfort drops szemcsepp. Az se jó?2012. aug. 25. 20:13
1/5 eNerdzsy válasza:
Tiszta pohár és kevés víz, hogy reggel megtaláld benne. ;-)
2/5 merci93 válasza:
nem szabad vizbe rakni!!! nehogy beletedd!!! kénytelen vagy most az egyszer benne aludni... tudom h szar de egyszer ki lehet birni. egyszer én is igy jártam
3/5 A kérdező kommentje:
Tiszta vízbe tudom,hogy nem szabad. És sóoldatba? Felforralva es lehütve.
2012. aug. 25. 20:42
4/5 anonim válasza:
Nem szabad vizbe rakni és sós vízbe se. Aludj benne, az a legegyszerűbb ebben a helyzetben. Ha van nálad szemcsepp akkor reggel tudsz cseppenteni és nem lesz olyan rossz..
5/5 anonim válasza:
jaja aludj benne reggel kiveszed cseppentesz rá és visszarakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!