Mégis hogyan pihenjek 2gyerek mellett a tüdőgyulladásommal? Szüleim nincsenek már, a férjem meg csak este jön haza minden nap. Ráadásul a kicsi 8hos és már ül, áll, mászik. Muszáj utána mennem. Így is ki tudok gyógyulni belőle?
Figyelt kérdés
Szedem az antib.-ot+a köptetőt.2011. márc. 19. 08:29
1/4 anonim válasza:
Barátnőd, anyós, após sincs? A férjed, most ne dolgozzon, mert, ha Te sem leszel,( a tüdőgyulladás nem vicc, lehet majd szövődmény, netán halál, ha nem veszed komolyan) akkor mi lesz gyerekekkel?
2/4 anonim válasza:
Férjed szülei? Ők is a gyerek nagyszülei! Ha nem okoz túl nagy kiesést, maradjon otthon a férjed, mert nem gyógyulsz ki egykönnyen, arról nem is beszélve, hogy ha vírus okozza, azt még gyönyörűen szét is lehet terjeszteni (asszem, mintha, de azért nem vagyok benne biztos). Én így egy hónap után is néha elkezdek köhögni, szóval tényleg nem egy egyszerű betegség.
3/4 A kérdező kommentje:
A férjem szülei sem élnek már.A férjem meg olyan helyen dolgozik,ahol elbocsátás van,ha szabira menne most.
2011. márc. 20. 18:25
4/4 Raffi válasza:
Szerintem mindenféleképp maradj meleg helyen, megerőltető munkát ne végezz, és feküdj le amint lehet.Nem köti le őket valami mese a tv-ben?
Egyébként, ha gyógyszert szedsz, és nem vagy elesett,nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!