Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezdtetek neki a...

Hogyan kezdtetek neki a költözésnek? Mikor szóltatok otthon és miket vittetek magatokkal?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre feszültebb és erőltetettebb a hangulat itthon, úgyhogy minél hamarabb szabadulnék már végre. Most úgy néz ki, hogy a páromékhoz tudok költözni. Nincsenek messze, 20km-re laknak tőlünk. Viszont akkora hely nincs náluk, hogy minden cuccomat magammal vigyem. Ti miket vittetek? Ha maradt a régi otthonotokban valami, azzal mi lett? Fenntartották a szüleitek a szobátokat ameddig mindent el nem tudtatok vinni? És ha így volt, akkor mikortól volt hivatalos, hogy most már nem laktok otthon?

köszi :)

L21

2015. szept. 17. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ruhákat, szemelyes dolgokat ( telefon..nagyon közelálló dolkok..stb) nem sok.. Amit egy koliba is vinnél, és elférne....

Énnem rossz viszonyban, de hirtelen költöztem el..

A mai napig a szobám az enyém, közben ez mármajdnem 6 éve volt.

Azóta kifestettek lett új ágy.. De az ottmarat dolgaim azok mind ott is vannak..

Onnantól volt hivatalos, amikor a saját háztartásomat kellett vinni, fizetnem..

Viszont akkor meg jőban voltam az anyósommal megsem költöztem volna sosem össze vele..(apósom nem él)

22 multam ekkor

2015. szept. 17. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:

3 hónapja költöztem el, 300 km-re, azóta munka & életkezdéskor felmerülő költségek miatt nem tudtam hazamenni.

Jelenleg épp depressziós hazaakarokmenni hangulat van, második hete.

Én kb. 1 hónappal előtte szóltam, hogy lenne új állásom, és akkor a párommal összeköltözünk.

Amit hoztam: ruhák (egy nagyobb bőröndnyi), laptop, telefon, hobbi kellékeim (festek és elég drága felszerelésem van) piperecuccok, 1 darab pléd, 1 darab kispárna, ami a halott anyukámra emlékeztet.

Egy pici, 3 centis ágacska az egyik fánkról és pár darab otthoni kövecske ( ez elég szánalmasan hangzik, tudom).

Remélem, a szobámat fenntartják, kb a cuccaim töredékét hoztam magammal. 2 szekrény ruha, és ~ 300 könyvem van még otthon.

Nekem a távolság miatt akkortól volt "hivatalos", hogy eljöttem.

Igazából, az otthoni munkahelyemen épp havi kiadásokra futotta a pénzből, itt picit jobban keresek- a jövőben, ha anyagilag önálló(bb) leszek, szeretnék hazaköltözni majd. Ha nem is a szülői házba, de a közelébe.

2015. szept. 19. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:

"Egy pici, 3 centis ágacska az egyik fánkról és pár darab otthoni kövecske ( ez elég szánalmasan hangzik, tudom)."

Szerintem inkább aranyos :-) Nehogy emészd magad emiatt.

2015. szept. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!