Vagdosom magam. Mégis most mit fog rólam gondolni?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja vagdosom magam, mivel nagyon stresszeltem, és nem volt kihez fordulnom. Izgultam az iskola miatt, és igazából nincsenek barátaim sem. Már 1 hete nem csináltam, és nem is akarom többet csinálni, mert ez sem segít, és csak egy ugyan olyan tini hülyeség mint minden más. Anyám meghalt, apám nem nevel csak a mamám, akinek eleve tönkre vannak menve az idegei, szóval ha akár egy 3-ast is kapok akkor egy hétig is képes nem hozzám szólni. Most úgy nézett ki hogy minden rendbe jön, jobbak a jegyeim, tudok készülni mindenből új lappal. Már most csak ötöseim vannak. Lényegében ma mikor tanultam, mamám bejött hozzám és meglátta a kezemet, és egyből lehordott minden riherongynak, akinek mindene megvan, és itt veri magát. Kaptam egy hatalmas nagy pofont és kiment. Közben persze még mindig csak rajtam csámcsogott hogy ugyan olyan hazug semmirevaló leszek mint apám, mert a múltkori sebeimre azt mondom hogy a bokorba estem... Ha valakivel skypeon beszélek akkor az a baja, mert állítása szerint túl sok barátom van aki belevisz a rosszba, közben pedig nincsenek barátaim, csak az osztálytársaimmal beszélgetek. Nincs időm barátkozni... Mégis most hogy nézzek a szemébe? mit mondjak neki ezek után? attól tartok nem csak egy pofonnal fog zárulni a mai napom, és gondolom hogy ez a csendes időszak több lesz mint egy hét... Tudom hogy hülyeség volt ez az egész, de mindig is nagyon stresszeltem... :'(2015. szept. 16. 16:41
11/16 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre hogy most ez egy kis fegyverszünet... Mindenesetre leálltam a dologról, és tulajdonképpen csak menekülőút volt ez az egész, de nem jött be. remélem egy ideig megmarad ez a csend.
2015. szept. 16. 18:46
12/16 anonim válasza:
Te felfogod józan ésszel,hogy mit teszel,vagy tettél?
Ha véletlenül kárt okozol magadban, mit gondolsz,kit vesznek elõ,hát a mamádat!
Ha fájdalmakat hordozol beszéld ki, a suliban kérjél segitséget, hiszen fájdalmad van és erre reagálsz fájdalommal,ahelyett,hogy segitséget kérnél.Egy 14 éves lány is ezt tette,az anyja évek óta szakemberhez hordja.
13/16 anonim válasza:
Nekem mindig egyetlen kérdésem volt ezzel kapcsolatban: mire jó, ha valaki vagdossa magát? Ugyan 30 éves múltam, de a mi tinikorunkban ez nem volt divat, emiatt meg sem tudom érteni, miért jó. Te miért vagdosod magad?
A nagymamád jót akar Neked, hidd el. Lehet, hogy sajátos a stílusa, de biztos lehetsz abban, hogy a legjobb szándékkal tesz/mond bármit is.
14/16 A kérdező kommentje:
Én tisztában vagyok vele hogy mit tettem, miért tettem, és hogy mit okoztam ezzel, és azzal is tisztában vagyok hogy kit vonnak először felelősségre. Még ezelőtt sohasem csináltam, de volt egy iskolai ügy, mikor a matektanárom mindenki előtt megszégyenített, és felvitt az igazgatóhoz, miközben nem is én voltam a hibás, hanem valaki más csak rám fogták a dolgot. Ezen annyira stresszeltem hogy megint kapni fogok, hogy körzővel csíkokat húztam a kezemen, és miközben néztem azt ahogy piroslott a bőröm, és kicsordult a vérem, megnyugodtam, és nem gondoltam az előzményekre, de mivel ez az öröm nem tartott túl sokáig beláttam hogy hülyeséget csinálok.Ezen a héten nem csináltam, mivel többet nem is szeretném. Lényegében megnyugtat a dolog, de ugye nincs értelme... Mással kell levezetnem a stresszt. Tudom hogy jót akar, csak néha úgy érzem hogy rám nehezedik minden teher. És ilyenkor nincs semmi kedvem az élethez...
2015. szept. 16. 21:15
15/16 anonim válasza:
Senkinek nem tűnik fel a nagy empátiában, hogy egy hónapja még a kanyarban sem volt az iskola?
16/16 anonim válasza:
Utolsonak.Lehet, hogy az o sulijukban mashogy van, vagy esetleg kulfoldon lakik es jar iskolaba.(Nemeto.-ban pl mashogy vannak a szunetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!