Vágdosom magam mit csináljak?
Tipikus "tini gond".
Én nekem is volt ilyen idoszakom, de mar ennyi problemam lenne hogy a szuleimmel vitazom...
Hagyd a hülyeséget, akkor hogyha nagyobb bajod lesz, mert ugye lesz.
Akkor mit fogsz csinálni? Kinyirod magad?
Foglald el magad valamivel, olvasgass, halgass zenet, vagy amit szeretsz.
Még a végén megsajnállak.
Nincs olyan gond, amire a megoldás az, felvagdosod magadat.
Persze nekem mocskosul mindegy, nem fogsz hiányozni, csak hülyeség azt gondolnod, hogy ez megoldás, vagy hogy ez indokolja. Lófaxt. Divatból csinálod, mert manapság divat sajnáltatni magad, meg vagdosni.
Ahelyett, hogy valami olyasmivel próbálkoznál, aminek eredménye is lehetne...
Dehogynem divat. Azért csinálod, mert manapság ez a menő, ha más akarsz lenni, ha sajnáltatni akarod magadat.
Pár éve még az öngyilkossági kísérlet volt a divat, persze csak óvatosan, nehogy sikerüljön.
De ha elmagyarázod nekem, miben segít neked az, hogy összevagdosod a bőrödet, miben lesz jobb a helyzeted, akkor majd elgondolkodom azon, hogy talán nem divat. Mondjuk kétlem, hogy akár csak egy érvet fel tudnál hozni mellette.
Sajnálom. Részvétem apukád miatt.
A vagdosással csak magadnak ártasz. Gondolom így próbálod meg legezetni a feszültséget. Arra gondolj, hogy apukád mennyire szomorú, hogy azt látja, bántja magát a lánya.
Olvastam az előző kérdésed, amiben anyukádról írtál. Nem tudnál a nagyszüleidhez költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!