Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Konzervatív gondolkodás 18...

Konzervatív gondolkodás 18 éves kor alatt ellenezni, hogy a gyerek szexuális életet éljen? Ostoba az, aki 14 éves kortól már nem bánja, hogy mit csinál a gyereke?

Figyelt kérdés

2015. szept. 16. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem pedig nincs beleszólása a szülőnek.
2015. szept. 18. 01:27
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
#21, szerintem se... őszintén szólva nem ismerek egy embert se a környezetemben, aki anno engedélyt kért volna a szüleitől a szexre... ilyen ember szerintem nincs is...
2015. szept. 18. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem is lenne normális dolog.
2015. szept. 18. 14:46
 24/26 anonim válasza:
56%
Én 14éves vagyok. 12évesen megismerkedtem egy jo nevelt jo családból származó rendes fiúval (azert írom így le,hogy ne higyje senki azt ,hogy valami nemnormális akinek beteg vágyai vannak). Érettebb volt a gondolkozásom és megtetszettünk egymásnak. A szüleim tiltották egészen masfel even keresztul. Majd egyszer anyukam elment beszelni vele. Elkezdtem neki elmeselni a dolgokat. Szexualis kapcsolatunk nemvolt meg. Es elkezdtem neki mindent elmondani. O azt mondta nekunk,hogy ha 14eves leszek es annak a nyarnak a vegen. Szoval most augusztusba meg egyutt leszunk akkor latja hogy eleg komoly es beleegyezik a szexbe. Le is fekudtunk. Anyukamnak nagyin nehez tema de orul hogy oszinte vagyok vele mindenbe mostmar. (Elejen vegig titkoloztam hazudtam amig tiltottak) azota is egyutt vagyok a baratommal es havi 1x-2x meg ott is aludhatok nala. nemtartom egy felelotlen dolognak ezt anyukam reszerol. Sokkal jobb ha elerjuk a gyerekunknel h oszinte legyen. Amiota oszinte vagyok azota semmi "rosszasag" nincs a fejembe. Megkell mindent beszelni meghallgatni egymast es semmi ilyen gond nem lesz.
2015. okt. 9. 21:56
 25/26 anonim ***** válasza:
35%
Ellenezni lehet ellenezni. De pontosan emlékszem rá, hogy ebben a korban, aki nagyon akarta - a tiltás ellenére - az megoldotta.
2018. febr. 6. 18:15
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok, miért kellett lepontozni??

Úgy értettem amit írtam, hogy akik tiltani akarták a középiskolás gyereküknek a szexuális életet, ott azt érték el hogy a gyerek hazudott össze-vissza, kijátszotta őket és megoldotta, hogy átessen ezen. Azzal szerintem sincs baj, ha vele egykorúval csínálja., azzal már igen, ha sokkal idősebbel.

2018. febr. 7. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!