#15 : Mégis mit lehetett volna írni ?! Sajnálom hogy a "probléma gyerek" megfogant ?! Ugyan már kérem ! Amit írtam nem gúnyból írtam. Én így ismeretlenül örülök annak a pici babának ha már egyszer megfogant ! Viszont átérzem a "kishölgy" helyzetét is. Kívánom a jobbakat !
2015. szept. 16. 20:41
22/29 anonim válasza:
40%.......te vagy az, aki a negativ teszteknél is gratulál nagy mosollyal.....
én is gratulálok, hogy roppant ostoba vagy :-)
2015. szept. 16. 20:52
23/29 anonim válasza:
Persze, kiszakadt, 2 hónap alatt... meg az esemény utáni sem hat, na, tudod, kit hüyíts, kislány!
Nem kell szexelni, ha képtelenek vagytok védekezni - furcsa, nálunk 2,5 év alatt sosem szakadt, pedig sokszor eléggé durván nyomtuk.
2015. szept. 16. 21:13
24/29 anonim válasza:
"majd írd meg, terhes vagy-e, mert a hideg kirázna, ha már az esemény utániban se lehet bízni... szurkolok, hogy ne legyél terhes..."
olvasd el szépen bármelyik esemény utáni tájékoztatóját, aztán vegyél egy pulóvert!
2015. szept. 16. 21:18
25/29 anonim válasza:
Nem peches vagy, hanem felelőtlen és buta.Vetesd el inkább, jobban jár mindenki.
2015. szept. 17. 09:00
26/29 anonim válasza:
#25, és MIÉRT is lenne felelőtlen a Kérdező? Semmiféle felelőtlenséget nem látok ebben a történetben se...
2015. szept. 17. 09:51
27/29 anonim válasza:
Na, mi lett?
2015. okt. 12. 21:55
28/29 anonim válasza:
Gratulálok a babához. mond el anyukádnak szépen
2021. aug. 12. 08:14
29/29 anonim válasza:
Közel hat évvel ezelőtti kérdés, szerintem ha megtartotta, az már feltűnt az anyjának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!