Ma szeretném elmondani a szüleimnek, hogy terhes vagyok? 19/L
Szét vet az ideg..nem tudom, hogy modjam el nekik..a szüleim nagyon konzervatívak, ugyhogy fogalmam sincs mit fognak rá reagálni..
Hogy mondjam el nekik?
Nem ertem, hogy lehetek ilyen peches..:(
Voltál már nőgyógyásznál is?Biztos vagy a terhességben? Ha igen,akkor tényleg minél hamarabb el kéne mondani a szüleidnek.
Én is hallottam már álpozitiv tesztről,szóval érdemes lenne más tesztet is kipróbálnod és ha az is egyértelműen pozitív akkor nőgyógyászhoz menned.
Majd írj a fejleményekről,engem érdekel!
19l
"Nem ertem, hogy lehetek ilyen peches..:("
Nem tudod, mitől lesz terhes valaki, mókuska? Vagy hol itt a pech? Olyan unalmas már ez a sok fantasztikus kérdés, mindről ordít, hogy az unalom szülte.
Azért vagyok peches, mert védekeztünk..
Kiszakadt a gumi és másnap (kb rá 20 órára) már be is vettem a esemény utáni tablettát..
Nem voltam még nőgyógyásznál, de késik és már két tesztet is vettem és mind kettő pozitív lett..
Este elmondom nekik mi történt..es meglátjuk mi lesz..
És az a legjobb, hogy mindenki rogton azt hiszi felelőtlen vagyok..pedig ennél jobban nem tudom, hogy vigyazhattam volna.:(
Az emberek gyorsan itélkeznek,és egyből a legrosszabbra gondolnak. Főleg,hogy ezeket nem írtad le.
A szüleidnek is mondd el,hogy minden tőled telhetőt megtettél,de sajnos mégsem volt elég és örülnél ha segítenének és támogatnának a továbbiakban.
Tudod már mit szeretnél a babával?A párod tudja,hogy terhes lettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!