Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma szeretném elmondani a...

Ma szeretném elmondani a szüleimnek, hogy terhes vagyok? 19/L

Figyelt kérdés

Szét vet az ideg..nem tudom, hogy modjam el nekik..a szüleim nagyon konzervatívak, ugyhogy fogalmam sincs mit fognak rá reagálni..

Hogy mondjam el nekik?

Nem ertem, hogy lehetek ilyen peches..:(

2015. szept. 16. 09:09
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
17%
Gratulálok a babához ! :-) Ez a Te gyermeked, és NEM a szüleidé. Ha adottak a körülmények, én megtartanám. Itt leginkább az apukával kellene normálisan dűlőre jutni, hogy akkor most hogyan tovább ...
2015. szept. 16. 11:08
 12/29 anonim ***** válasza:
23%
Annyira konzervativak h itt kernek tanacsot, te meg 1 oran belul el is kondtad?
2015. szept. 16. 11:30
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

Voltál már nőgyógyásznál is?Biztos vagy a terhességben? Ha igen,akkor tényleg minél hamarabb el kéne mondani a szüleidnek.

Én is hallottam már álpozitiv tesztről,szóval érdemes lenne más tesztet is kipróbálnod és ha az is egyértelműen pozitív akkor nőgyógyászhoz menned.

Majd írj a fejleményekről,engem érdekel!

19l

2015. szept. 16. 11:32
 14/29 anonim ***** válasza:
40%

"Nem ertem, hogy lehetek ilyen peches..:("

Nem tudod, mitől lesz terhes valaki, mókuska? Vagy hol itt a pech? Olyan unalmas már ez a sok fantasztikus kérdés, mindről ordít, hogy az unalom szülte.

2015. szept. 16. 11:42
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
Azért ahhoz pofa kell, hogy valaki egy nem tervezett, gyakorlatilag probléma gyerekhez gratuláljon...
2015. szept. 16. 13:34
 16/29 A kérdező kommentje:

Azért vagyok peches, mert védekeztünk..

Kiszakadt a gumi és másnap (kb rá 20 órára) már be is vettem a esemény utáni tablettát..

Nem voltam még nőgyógyásznál, de késik és már két tesztet is vettem és mind kettő pozitív lett..

Este elmondom nekik mi történt..es meglátjuk mi lesz..

És az a legjobb, hogy mindenki rogton azt hiszi felelőtlen vagyok..pedig ennél jobban nem tudom, hogy vigyazhattam volna.:(

2015. szept. 16. 14:26
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

Az emberek gyorsan itélkeznek,és egyből a legrosszabbra gondolnak. Főleg,hogy ezeket nem írtad le.

A szüleidnek is mondd el,hogy minden tőled telhetőt megtettél,de sajnos mégsem volt elég és örülnél ha segítenének és támogatnának a továbbiakban.

Tudod már mit szeretnél a babával?A párod tudja,hogy terhes lettél?

2015. szept. 16. 14:40
 18/29 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező (#16), én a helyedben mindenképp először a párommal beszélném meg... a szülőkkel jó eséllyel csak akkor tudatnám, ha úgy döntünk a párommal, hogy meg akarjuk tartani.
2015. szept. 16. 14:55
 19/29 anonim ***** válasza:
33%
majd írd meg, terhes vagy-e, mert a hideg kirázna, ha már az esemény utániban se lehet bízni... szurkolok, hogy ne legyél terhes...
2015. szept. 16. 16:13
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
Először orvoshoz menj, mert ilyen pech sorozat után én az otthoni tesztben sem bíznék. Ha valóban terhes vagy, akkor első körben a barátoddal beszélj, utána csak a szülőkkel szerintem.
2015. szept. 16. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!