Apasági vizsgálatban jártas valaki?
Figyelt kérdés
A fiamnak intezem a gyerektartás ügyét, az apa állítja nem az övé, nem fizet. Kértem a bírót ,legyen akkor apasági vizsgálat, én ugyanis biztos vagyok a dolgomban, nekem akkoriban csak ő volt. Szóval a bíró el is rendelte, majd menni kell DNS vizsgálatra. A kérdés : ezt hogyan, mikor és kinek kell fizetni?2015. szept. 15. 19:27
11/20 anonim válasza:
Én egy utolsó sms-t írnék apucinak, hogy ismerje el az apaságot. Tényleg csak maga miatt. Mindent a nyakába fognak varrni, és szopni fog, mint a torkos borz.
Na mindegy, aki hülye, az haljon meg. Ámen.
12/20 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ha a bíróság rendeli el az apasagi vizsgálatot akkor is kell előre fizetni?
2015. szept. 16. 08:25
13/20 anonim válasza:
Dehogy kell. Semmit nem kell fizetni előre. A vesztes fel fizet.
14/20 A kérdező kommentje:
Akkor apuka felkötheti a gatyát...
2015. szept. 16. 12:26
15/20 anonim válasza:
De hogy kerültetek bíróság elé, ha még apai elismerő nyilatkozat sincs?
16/20 anonim válasza:
Nyilván úgy, utolsó, hogy a kérdező indított egy pert apuka ellen. Ha lenne apai elismero nyilatkozat, eleve nem kellene DNS vizsgalat
17/20 A kérdező kommentje:
Azt sem tett. Elfelejtett eljönni a gyámhivatalba
2015. szept. 16. 17:49
18/20 anonim válasza:
Nyilván nem tett, kerdezo, hiszen ha tett volna, mint írtam is nem lenne DNS vizsgalat.
19/20 anonim válasza:
A bíró nem mondta el az eljárás menetét?
20/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak hogy pestre kell majd menni
2015. szept. 18. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!