Hogy es hogyan kezdjek hozza?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne hátha tud benne valaki segíteni hogy apasagi lemondó nyilatkozatot hogy es hol kell intézni? Igaz nincs a neven a gyerek de nem szeretnem ha később megkeresne es élne a jogaival. Hajlandó aláírni mindent csak nem tudom hol kezdjek neki!2015. szept. 15. 11:58
1/7 anonim válasza:
Ilyen nyilatkozat nincs. Ha nincs a nevén a gyerek,akkor miről akarod lemondatni?
2/7 anonim válasza:
Hát fiam, azért nem találsz, mert ilyen nincs.
Csak akkor mondhatsz le a gyerekről, ha egy másik férfi örökbefogadja.
3/7 A kérdező kommentje:
Ugy hallottam van ilyen nyilatkozat. Később megne gondolja magát es nevére vegye vagy éljen a jogaival.
2015. szept. 15. 12:11
4/7 anonim válasza:
Csak akkor mondhat le a gyerekről, ha valaki más örökbefogadja. Máshogy nem lehet.
5/7 anonim válasza:
Az is jusson a nagy eszedbe, hogy a kölöknek mindkét, lehetőleg genetikai elődjének számító szülejére szüksége van, mégha azok nincsenek is jóban! Szülőként el lehetne kezdeni magadon kívül mást előtérbe helyezni.
6/7 A kérdező kommentje:
Miert itelkezel mikor nem tudod az előzményeket? Nem ki oktatást kertem!!! Nyilván az lenne a legjobb ha a saját apja nevelne es vallana fel, de ez egy nagyon bonyolult story. Inkabb 10000 idegen mint az egy biológiai apa (ahogy te fogalmaztal)
2015. szept. 15. 13:45
7/7 anonim válasza:
Gyermek apjához azt fogják írni, hogy ismeretlen.
Ez most így kb. olyan, mintha az utcáról hívnál be egy embert, hogy írja alá, nem ő a gyereked apja, értelmezhetetlen.
Lemondani csak arról tudok, ami az enyém, az ő neve eleve fel sem fog merülni sehol. A jogai mellett pedig akkor kötelezettségei is keletkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!