Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy rángassam ki ebből a...

Hogy rángassam ki ebből a gödörből a fiamat, ez egyre csak rosszabb?

Figyelt kérdés

A fiam 22 éves, velünk lakik még itthon.

Volt egy barátnője, talán az első komoly kapcsolata volt.

Ideköltözött a lány mikor a fiam 18 éves volt, két évig voltak együtt.

Minden szépnek és jónak indult, persze mint minden együtt élésnél voltak konflikusok de nagyjából mindent megtudtunk beszélni egymással.

Aztán az utolsó fél évben jöttek a gondok, a fiam barátnője egyre többet eljárt bulizni a barátnőivel, nem dolgozott, a fiam bankkártyájáról levette a pénzt de annyit mondott, hogy egy évig a fiam az ő pénzéből élt mert akkor nem dolgozott. Ezek után úgy láttam, hogy talán minden visszatér a rendes kerékvágásba.

Végül a férjem adta ki neki az útját mert ha nem keres munkát akkor mehet is.

Másnapra összecsomagolt és hazaköltözött.

Azóta a fiam semmit nem csinál, nem érdekli semmi és senki pedig eltelt lassan 2,5 év.

A depressziójára a pontot két hónapja az írta fel, hogy a lány boldog párkapcsolatban él férjhez ment és gyereke született.

Azóta már nem egyszer begyógyszerezte magát, berúgott nagyon és úgy döntött hogy elmegy a lányhoz és agyonveri őket, a férjem úgy hozta vissza őt a vasútállomástól.

Kérlek segítsetek mit tegyek, mert nem bírom már sokáig.

2015. szept. 14. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sztem jobban jart a fiad h lelepett sztem csak kihasznalta lehuzta...nekem nem volt meg baratnom sajnos bant is...enis nehezen viselnem ha egyszer lesz csak ugy elhagyna...kicsit beteges amit csinal enis elmegyek pszichologushoz a heten....attol mert elmegy az nem jelenti hogy elmebeteg...
2015. szept. 14. 17:11
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, de hogy lehet valakit lehúzni, aki maga is egy évig volt munkanélküli, és addig a lányból élt? A lánynak az elmúlt 2,5 év alatt családja lett, a srác meg ezidő alatt csak a sebeit nyaldossa. Eszerint nem a lány a teljesen élhetetlen...
2015. szept. 14. 17:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Ba_d+ ennyi jóindulatú ember,ami itt van.

A Kérdező feltett egy kérdést, nem állásfoglalást kért itt egyesektől,hanem tanácsot.

Ennyi haragos ember,nem csak a Kérdező fiának, de itt pár embernek sem ártana a szakszerű segítség....

Kérdező!

Amit írtam,az nagyon kétélű fegyver, ha levágja a fiad, mire megy ki a játék, miért akartál vele kimozdulni, oltári botrány lesz belőle, könnyen ellened fordulhat,szóval csak óvatosan.

Sajnos nagy a valószínűsége, pszichológusra szükség lesz.

2015. szept. 14. 17:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Kényszeríteni lehet pszichiáterhez, ha veszélyes magára és másokra. És már bőven az.
2015. szept. 14. 19:13
 25/29 anonim ***** válasza:
itt a fiadat kéne szét verni mert aki enyire hü'e az haljon meg
2015. szept. 14. 21:11
 26/29 anonim ***** válasza:
A fiadat kasztrálta a férjed. Ha gyerekkorában költöztetek hozzá, akkor ebből a traumából eredeztethető a problémája. De már csak ő tudja megoldani.
2015. szept. 14. 22:56
 27/29 anonim ***** válasza:
93%
A lány semmiről nem tehet és szerencse, hogy egy ilyen beteg családtól megszabadult.A fiad egy évig rajta élősködött, de a lánynak mindent tilos és még a fiadnak áll feljebb? És még ez az agresszív, elmebajos megnyilvánulás...Mit tegyél? Állj a sarkadra és neveld meg a fiad pár szülői pofonnal, hátha helyre rázódik tőle az agya.
2015. szept. 15. 20:50
 28/29 anonim ***** válasza:
A fiad magát hibáztatja, ha tudatalatt is, hogy nem állt ki a lány mellett, pedig ki kellet volna. A saját gyengeségét nem tudja elviselni. Tudatos énjében lehet persze a lánya a rossz aki elsőre ott hagyta, de a tudatalatti viaskodik vele. Valahol tudja, hogy a lány nem a semmiért hagyta el. Jó lenne neki szakember. Az normális ha a csaj tartaja el, de ha a srác az nem? Attól még, hogy kapcsolatban van miért is nem mehett volna el a barátnőivel néha bulizni? A csaj okosan lépett (azért nem hiszem, hogy az első vitánál, veszekedésnél), mert ebből úgy is egy rossz após(anyós)-meny viszony lett volna és tudta a fiad úgy sem áll ki mellette. A lány értettebb volt, a fiad meg még nem önálló és érett.
2015. szept. 16. 15:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát a férjed is érdekes személyiség lehet. (Az Ő lakásában éltek,a fiad nem a vérszerinti neki és azért nincs szavatok, ahogy levettem?? ). Váláson nem gondolkodtál? A fiaddal ketten csak ki tudnátok egy lakást venni, szerintem sok minden jobb lenne.
2015. szept. 16. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!