Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek (ismerősömmel...

0630aéj kérdése:

Szerintetek (ismerősömmel történt) melyik a rosszabb?

Figyelt kérdés

Ha meghalnak a szüleid és árvaházba kerülsz..vagy ha nem kellettél a szüleidnek és árva házba adnak?

Normális válaszokat! Nem tudom melyik történt vele de azt tudom hogy nemrég került ki az árvaházból..:( 15/L

2015. szept. 11. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
A két rosszból szerintem az a rosszabb, ha a szülők adnak be. Mert ha meghaltak és azért kerül be valaki, abban még ott van a remény, hogy egyébként nagyon szerették és felnevelték volna. De abban, hogy beadták (bár annak is sok oka lehet, és ne ítélkezzünk) ebben a verzióban azért mégiscsak ott van az, hogy élnek a szülei, a lehetőség meglett volna a felnevelésre, de ők lemondtak róla.
2015. szept. 11. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Erre a kérdésre nem létezik helyes válasz, ezért csak a saját véleményemet mondom el.

Engem biztosan jobban megviselne az, ha tudnám, hogy a szüleimnek nem kellettem, mint ha meghaltak volna egy balesetben, betegségben...

Azért gondolom így, mert nyilván szörnyű az, hogy elhunytak, de nem sokkal keservesebb, hogy valahol élnek, és nem érdeklem őket... Persze az utóbbi esetben még fent áll az a lehetőség, hogy később kialakul egy kapcsolat. De Valószínűleg nagyon sérült és érzékeny lesz.

Én csak beleképzelni tudom magam a helyzetbe, de minkét eset nagyon szomorú.

2015. szept. 11. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem az első rosszabb. Hiszen ott x ideig Boldog családi életet élt, voltak szülei. Egyrészt a halálukat fel kell dolgozni, másrészt az új helyzethez alkalmazkodni. A második eset valamelyest könnyebb, hiszen eleve ebben nő fel. Nem ismeri a szülőket, hianyerzete van ugyan, de egy megfoghatatlan dolog után
2015. szept. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!