Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért kapta fel ennyire...

Anya miért kapta fel ennyire a vizet?

Figyelt kérdés

Hetedikes vagyok.

Ma magyarbol kaptam egy harmast es nem.mehetek hétköznap sehova. Mondtam hogy irtunk kemiabol es az negyes otos lesz mert egy hibam lett. Es mondta hogy khm.. Mondom: jo akkotr ne hidd el de semmit nem fogok neked elmondani.

Mièrt ilyen?

2015. szept. 14. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Köszönjük gyerekek, a lepontozást, találkozunk pár év múlva a felnőttek életében, majd ott legyen kedvetek nyomkodni a piros kezeket, főleg hogy a tiétek lesz piros a fagyban az utcán...
2015. szept. 14. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
Mert gyökér...
2015. szept. 14. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

ma 14:20

Igen, mert egyetlen hármas miatt útszéli lesz, vagy a mekiben fog dolgozni.

9.-ben majdnem megbuktam matekból. Na és? Megváltoztam, összeszedtem magam, utolsó két évben már odafigyeltem órákon, most pedig eltére járok, és csak azért nem fogadtam el egy állást 150 nettóval, mert a sulihoz több kedvem volt.

Hagyjuk már...

Kérdező, ha tényleg CSAK ennyi a gond, akkor anyukád túl sokat vár.

Persze, ha folyton csak rossz jegyeket viszel haza, akkor ne csodálkozz. Igyekezz kijavítani.

2015. szept. 14. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, én meg tizedik félévkor megbuktam matekból, ma meg mérnök vagyok. De mivel az anyám nem jósnő, ezért nyakon vágott, és két hónapig nem mentem sehová.

Azért nem értem, mi ez a piros kéz áradat, mert szerintetek, válaszadók, anyukának tapsolnia kellett volna örömében? A kérdező amúgy is 12-13 éves, ennek fényében szerintem azért nem olyan nagy büntetés, hogy hétköznap nem csavaroghat...

2015. szept. 14. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt kérném a gyerekemtől, hogy az idegen nyelveket és a számítástechnikát rendesen tanulja. Állásinterjún pont nem fogják Balassi istenes költészetének az ismeretét kérdezni.
2015. szept. 15. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!