Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kapta fel a vizet ezen?
Néhány hónapja vagyok együtt a barátommal. Sokat vagyunk együtt, de mikor épp mégsem, akkor azokon a napokon esténként facebookon csetelünk egymással. Most pedig hirtelen kifeszült rajta, hogy minden válaszom percekbe telik...tehát hogy nem rögtön válaszolok neki, csak néhány perc múlva írok. Elmondtam neki, hogy azért, mert közben mást is csinálok, például rövid videókat nézek, de az volt rá a válasz, h ő nem csinál semmit, csak arra vár, hogy válaszoljak és rossz, hogy várnia kell mindig. Amit meg is értek, de nem tudom, h akkor ő miért nem csinál vmit addig... Én nem hiszem, h jogosan akadt ki ezen. Szerintetek igen? Azt is hozzátette aztán, hogy napi néhány órát beszélgetünk csak, akkor legalább az a néhány óra legyen olyan, hogy mindketten egymásra figyelünk csak. Dehát eddig ő is elfoglalt volt, beszélgetett másokkal is mellettem, csak néhány napja lett ilyen, h csak rám figyel...előtte persze nem zavarta, h én is ritkábban írok. Tudom, h a facebook hülyeség, utálom is, de ott tudjuk tartani a kapcsolatot, amikor nem lehetünk együtt...
20/L
Mondjuk abból, hogy közben videókat nézegetsz, én azt szűrtem le, hogy qrvára nem érdekel a vele való beszélgetés.
Én mondjuk el szoktam nézni, ha várni kell a válaszokra, de néha tényleg kellemetlen tud lenni.
Ebből problémák lesznek, itt kezdődik csak, később meg majd: "Miért beszélgetsz vele" stb.
Sztem ő az a féltékenyebb tipus lehet, ilyet a csajok szoktak inkább mint a pasik, ez nem túl férfias....
Minden nap beszéltek? Mennyi időt?
Ha csak rövid ideig, akkor az alatt figyelhetnél csak rá, de ha minden nap egy-két órás program ez, akkor teljesen megértem. Saját példákat is tudnék hozni, nekem is volt ilyen időszak egy expárommal. Én eleve olyan vagyok, hogy elmondom amit kell, nem mint néhány barátnőm, hogy órákat csevegnek a nagy semmiről. Az egyik exemmel a napi 1 óra semmiről beszélgetés egy idő után már terhes volt.
Esetleg skypeoljatok és csak rövid ideig, beszélgettek 10-15 percet és mindenki megy a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!