Anya miért kapta fel ennyire a vizet?
Hetedikes vagyok.
Ma magyarbol kaptam egy harmast es nem.mehetek hétköznap sehova. Mondtam hogy irtunk kemiabol es az negyes otos lesz mert egy hibam lett. Es mondta hogy khm.. Mondom: jo akkotr ne hidd el de semmit nem fogok neked elmondani.
Mièrt ilyen?
Nem örül a 3-asnak. Nem örül neki, hogy így kezded az évet.
Hiszen még nem lehet sok anyag, gondolom, nem kellett még sokat tanulni.
A kémiát meg még nem kaptátok ki, szóval nem tudhatod, hogy igazából hányas.
Tanuljál, ne mondj ilyeneket, hogy nem mondasz el semmit.
Anyukád meg biztosan ideges valami más miatt is és ez még egy ráadás volt neki.
apukád nincs?
én anno 5-ösért 200 ft-ot, 4-esért 100 ft-ot kaptam :D
egy hétre való 300-400 ft kereslet 14 évesként nagyon is menő volt :D
Azért a szülő elvárásai, meg a gyerek képességei nem mindig vannak összhangban. Jó és rossz értelemben egyaránt. Nem tudjuk, hogy a kérdező azért kapott hármast, mert magasról tett a tanulásra, vagy mondjuk rossz a helyesírása, vagy nem érti a nyelvtant, és ha fejtetőre áll, sem fog jobban menni.
Egy kis személyeskedés. Engem sem engedtek sehová, hogy ne menjen a tanulás rovására. Ennek következtében otthon lógtam a tv előtt, megnéztem kb. 5 szappanoperát, és csak utána álltam neki tanulni. Az időmbe sokkal értelmesebb dolgok is belefértek volna, mert nekem nem kellett órákat a könyv felett ülnöm, hogy megértsek/megjegyezzek valamit. Ellenben óriási nehézséget okozott, hogy egyáltalán nekiálljak, mert tele voltan energiával, amit nem tudtam levezetni.
A jó jegy olyankor már a kutyát nem érdekli, ha van egy rossz is mellette, majd ezt megtanulod, az élet majd megtanítja veled.
Hiába csinálsz valami mást jól, az egy másik hibádat nem fogja kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!