Miért kapta fel ennyire a vizet?
Figyelt kérdés
3 napja ismerkedtünk meg, már akkor felhozta, hogy menjek fel vele ma Pestre. Akkor megírtam neki, hogy nem, mivel nem ismerem. Ma reggel folyamatosan írkált, és megkérdezte, hogy nem megyek-e fel vele. Megint megírtam, hogy ne haragudjon, de már írtam, hogy mivel idegen, így nem megyek. Utána olyanokat írogatott, hogy ha azt írja, hogy nem akar találkozni, megnyugszom-e, meg hogy mi bajom van? Írtam neki, hogy semmi, és nyugodt vagyok, de az hogy folyton írkál, fb-n átnézi az ismerőseimet, róluk faggatózik kit honnan ismerek, meg hogy miért nem nézem a vb-t, az nekem sok egy kicsit. Utána sértegetni kezdett, és nem bírta abba hagyni hogy ne kössön belém. Pedig írtam neki, hogy fejezze be.2014. jún. 14. 12:14
3/4 anonim válasza:
Hagyd a fenébe... alattvaló kell neki, nem barát.
4/4 A kérdező kommentje:
Barát? Ő a férfi, én vagyok a nő.
2014. jún. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!