Túl reagálom vagy tényleg nem normális a lányom?
Pici off.
Én is volt,hogy így öltöztem,mint a barátod. A lényeg ilyenkor,hogy miután meleg helyre érsz igyál forró teát és melegítsd át a lábad,veséd,tüdőd és arcod. Ugyanis ott ér a legtöbb hideg. A kezet sem árt felmelegíteni,mivel a végtagok hűlnek ki leghamarabb és hűtik az egész testet és az is az a láb mellett.
A sapka kötelező. A fejünk a legnagyobb hőleadó. Mellesleg a fülünk fagy le leghamarabb az orrunk után. A homlokunkat pedig kötelező melegen tartani az agyhártyagyuladás elkerülése végett.
Szó lehet alulöltözötten is jól bírni,csak betegedés elkerülése végett a melegedést nem szabad hanyagolni bizonyos időközönként.
Azért nyugodjunk már le, nem Szibériában élünk. Nincs olyan hideg, hogy lefagyjon az orrunk.
Nem gondolod, hogy az ember el tudja magától dönteni, mit érez? X éve a világon van, és kitapasztalta a saját testét, te meg jössz ezzel az agyhártyagyulladásos hisztivel.
Istenem, de utálom, mikor anyám rámtukmál vastag ruhát. Általában az volt, hogy felvettem az ujjatlanra a hosszúujjú pólót, majd amint kiléptem a lakásból, levettem és ujjatlanban mentem a dolgomra. Kb 3 évente voltam beteg, akkor is nyáron. Idén is nyáron voltam megfázva a légkondi miatt.
Más hőérzetem van mint anyámnak, soha nem értettem, miért jó neki, ha rosszul vagyok és ömlik rólam a víz.
Amúgy 2-3 napja tök jó idő van, simán rövidgatyás.
Aztán ha meg megfázik, mi baja lesz? 2-3 napig fújja az orrát osztán kész, legalább az orra alá dörgölheted, hogy "na ugye megmondtam".
"tényleg nem normális?" Hogy miiiiivan??? Azért nem normális, a lányod, mert nem fázik? Atya ég... Te nem vagy komplett már ne haragudj.
Nekem a párom és a fiam olyan, hogy ha már kabátot veszek fel, ők akkor is simán elvannak pulcsiban, mert nem fáznak. Tegnap az 1 éves lányom is rövidujjúban volt, nem volt hideg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!