Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túl reagálom vagy tényleg nem...

Túl reagálom vagy tényleg nem normális a lányom?

Figyelt kérdés
Nem hajlandó felvenni pulóvert és hosszú nadrágot.Azt mondja nem fázik.Mindig veszekszek vele emiatt de nem öltözik fel rendesen.Ebben a jéghidegben egy kisgatyába és egy vékony pólóban flangál egész este is!
2015. szept. 13. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Pici off.

Én is volt,hogy így öltöztem,mint a barátod. A lényeg ilyenkor,hogy miután meleg helyre érsz igyál forró teát és melegítsd át a lábad,veséd,tüdőd és arcod. Ugyanis ott ér a legtöbb hideg. A kezet sem árt felmelegíteni,mivel a végtagok hűlnek ki leghamarabb és hűtik az egész testet és az is az a láb mellett.

A sapka kötelező. A fejünk a legnagyobb hőleadó. Mellesleg a fülünk fagy le leghamarabb az orrunk után. A homlokunkat pedig kötelező melegen tartani az agyhártyagyuladás elkerülése végett.

Szó lehet alulöltözötten is jól bírni,csak betegedés elkerülése végett a melegedést nem szabad hanyagolni bizonyos időközönként.

2015. szept. 13. 23:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért nyugodjunk már le, nem Szibériában élünk. Nincs olyan hideg, hogy lefagyjon az orrunk.

Nem gondolod, hogy az ember el tudja magától dönteni, mit érez? X éve a világon van, és kitapasztalta a saját testét, te meg jössz ezzel az agyhártyagyulladásos hisztivel.

2015. szept. 13. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ugyanannyira fázós. Lehet, te nagyon dideregsz, ő meg tényleg nem fázik. Erre mondják viccesen azt, hogy "Akkor kell felvennie a gyereknek a pulcsit, amikor anyuka fázik"... ha ő nem érzi szükségét, ne vegye fel. Ha megfázik, majd tanul belőle. És azért nincs most jéghideg, az majd télen lesz.
2015. szept. 14. 00:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha fázol akkor öltözz föl ne a gyerekedet rakd meleg ruhába neki csak melege lesz
2015. szept. 14. 04:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jéghidegbe? Péntek óta nyári idő van :)
2015. szept. 14. 05:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
ne szólj bele. nem retardalt, hogyha fázik majd feloltozik
2015. szept. 14. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, de utálom, mikor anyám rámtukmál vastag ruhát. Általában az volt, hogy felvettem az ujjatlanra a hosszúujjú pólót, majd amint kiléptem a lakásból, levettem és ujjatlanban mentem a dolgomra. Kb 3 évente voltam beteg, akkor is nyáron. Idén is nyáron voltam megfázva a légkondi miatt.

Más hőérzetem van mint anyámnak, soha nem értettem, miért jó neki, ha rosszul vagyok és ömlik rólam a víz.

Amúgy 2-3 napja tök jó idő van, simán rövidgatyás.

Aztán ha meg megfázik, mi baja lesz? 2-3 napig fújja az orrát osztán kész, legalább az orra alá dörgölheted, hogy "na ugye megmondtam".

2015. szept. 14. 08:26
 18/21 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudsz tenni semmit. A nevelt lányom akkor volt tini, mikor bejött ez a haspóló divat a lányoknál. Többször szóltunk rá, hogy vegyen olyan fölsőt rá, ami takarja a derekát. Gondolhatod... Ma 24 éves és állandóan vesepanaszai vannak.
2015. szept. 14. 11:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg nem normális?" Hogy miiiiivan??? Azért nem normális, a lányod, mert nem fázik? Atya ég... Te nem vagy komplett már ne haragudj.

Nekem a párom és a fiam olyan, hogy ha már kabátot veszek fel, ők akkor is simán elvannak pulcsiban, mert nem fáznak. Tegnap az 1 éves lányom is rövidujjúban volt, nem volt hideg!

2015. szept. 14. 12:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
En angliaban elek.Te itt biztosan infarktust kapnal, ha meglatnad, hogy hogyan oltoznek ( vagy eppen nem oltoznek)itt az emberek telen.
2015. szept. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!