Akiknek idősebb szülei vannak, azok hátrányként élik ezt meg?
#7: A szüleid nem azért ilyenek, mert "idősek", hanem mert ilyen az egyéniségük.
65 és nagymamám sem ilyen, lehet vele viccelődni, bohóckodni, és a szavaiddal élve a "mai világban él" mindenféle szempontból.
Köszi a hozzászólásokat, mind nagyon érdekes volt, nem tudom, hogy egyesek mi alapján pontozták le némelyiket.
Írhattok még.
Bár nekem már édesanyám elhuny tavaly rákban,édesapámmal 33évig éltek (boldog) házasságban.
Nekem 2 testvérem van,13 és 14évvel idősebbek.
Engem édesanyám 36évesen szült.
Mégis,sokkal fiatalosabb volt,nagyon jól kezelte mindig a helyzetet:)
Milliószor lepipálta azokat az anyukákat,akiknél az anya-gyerek korkülönbség 18-20év.
Persze helyzeti előnye volt,mert már 2 gyereket felnevelt.
De bármikor fordulhattam hozzá akár a szexszel kapcsolatos kérdéssel,akár hogy a barátom ott aludjon,akár ha nőgyógyászati problémám volt.
Eszméletlen "laza" volt-picit persze túlzok,de sose zárta be előttem önmagát,mindig nyitott volt,sőt,örült hogy megosztom vele a kérdéseimet. Jah,és nem internetezett,vagy facebookozott,tehát régimódi anyuka volt alapjába véve.
18 voltam,mikor elhunyt,ő 53.
Eszméletlen büszke voltam rá,és vagyok is,és csak megköszönni tudom-vagyis sajnos már nem tudom-hogy most 20évesen nyitott szemmel járok,és ennyi mindenre megtanitott.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!