Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akiknek idősebb szülei vannak,...

Akiknek idősebb szülei vannak, azok hátrányként élik ezt meg?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akiknek a szülei 35 évnél idősebbek voltak, amikor ő született, hogy hogyan jönnek ki egymással, illetve zavaró-e a nagyobb korkülönbség a szülők és közte.

2015. szept. 9. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, az a zavaró, hogy kevesebb időt tölthetek velük, míg mondjuk a testvéreim már 40 évesek, és egész életükben ott voltak a szüleim és segítettek nekik. Én meg csak 23 vagyok és már nyugdíjba mentek és lassan már ők szorulnak rám.
2015. szept. 9. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:

#7: A szüleid nem azért ilyenek, mert "idősek", hanem mert ilyen az egyéniségük.

65 és nagymamám sem ilyen, lehet vele viccelődni, bohóckodni, és a szavaiddal élve a "mai világban él" mindenféle szempontból.

2015. szept. 10. 00:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásokat, mind nagyon érdekes volt, nem tudom, hogy egyesek mi alapján pontozták le némelyiket.

Írhattok még.

2015. szept. 10. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Bár nekem már édesanyám elhuny tavaly rákban,édesapámmal 33évig éltek (boldog) házasságban.

Nekem 2 testvérem van,13 és 14évvel idősebbek.

Engem édesanyám 36évesen szült.

Mégis,sokkal fiatalosabb volt,nagyon jól kezelte mindig a helyzetet:)

Milliószor lepipálta azokat az anyukákat,akiknél az anya-gyerek korkülönbség 18-20év.

Persze helyzeti előnye volt,mert már 2 gyereket felnevelt.

De bármikor fordulhattam hozzá akár a szexszel kapcsolatos kérdéssel,akár hogy a barátom ott aludjon,akár ha nőgyógyászati problémám volt.

Eszméletlen "laza" volt-picit persze túlzok,de sose zárta be előttem önmagát,mindig nyitott volt,sőt,örült hogy megosztom vele a kérdéseimet. Jah,és nem internetezett,vagy facebookozott,tehát régimódi anyuka volt alapjába véve.

18 voltam,mikor elhunyt,ő 53.

Eszméletlen büszke voltam rá,és vagyok is,és csak megköszönni tudom-vagyis sajnos már nem tudom-hogy most 20évesen nyitott szemmel járok,és ennyi mindenre megtanitott.

20/L

2015. szept. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!