Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom szülei nem nézik jó...

A párom szülei nem nézik jó szemmel, hogy én, nő létemre 8 évvel idősebb vagyok a páromnál. Soha nem fognak észhez térni?

Figyelt kérdés

Már akkor sem örültek neki, mikor még csak találkozgattunk (a párom 18 volt én 26). Miután pedig megmondtuk nekik, hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, rövid sértődősdi után megszakítottak minden kapcsolatot a párommal. Azóta sem akarnak tudni róla, rólunk, csak ismerősöktől tudakolják, hogy szakítottunk-e már.

Miért nem örülnek, neki, hogy a fiuk boldog mellettem? Soha nem fognak beletörődni, hogy a fiuk nem egy korabeli lánnyal kezdett? Megéri nekik minden fontos dologról lemaradni ezért?

2015. aug. 28. 11:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos ők ilyenek, megértem hogy fáj és bosszant, sajnos rajtuk nem tudsz változtatni, csak a problémához való viszonyuláson.

Mivel őket nem lehet megváltoztatni, el kell fogadni, hogy ők ilyenek.

Engem is bosszantana egyébként, ha valaki ilyenen képes fennakadni...

2015. aug. 28. 11:16
 2/27 Kései Sirató ***** válasza:
75%

Azt nem tudom megérteni, hogy miért kellett a pároddal minden kapcsolatot megszakítaniuk, azon viszont nem csodálkozom, hogy 8 év korkülönbségnél (mínuszban) ki vannak akadva. Gondolom nagyobb az élettapasztalatuk, átlátják e helyzet hátrányait.

Egy 18 éves fiú annyira értlen, hogy egy vele egykorú lány is idős hozzá, nemhogy egy 26! A fiúk később érnek lelkileg, egy 18 éves srác még fejlődésben van és lesz is sokáig.

HA tegyük fel tartós kapcsolat lenne, a későbbiekben el tudod hinni, hogy egy 40 éves férfi mellé ideális, vagy elégséges lehet egy 46 éves nő? Sok ilyen kapcsolatot ismertem, az összes rövid távú volt. Egy 40 éves pasi 30-as nővel érzi jól magát, nem egy klimaxhoz közeledővel.. Gyerekvállalás esetén is gond ez a korkülönbség. Egyetlen esetben lehet jó: ha a nő igen éretlen és a srác koravén. Én a helyedben megfontolnám, sztem csak a szexre kellesz a srácnak.

2015. aug. 28. 11:18
 3/27 anonim ***** válasza:
28%
Nem lehetnek olyan idősek a szüleik hogy ezt ne tudnák felfogni. Inkább csak egy gyenge kifogásnak tűnik hogy ne kelljen foglalkozni vele/veletek. Apám sem szeretet dolgokat velem kapcsolatban ( nem részletezem ) , de az apai szeretete erősebb volt ennél ( amin igencsak meglepődtem :D ) és képes tovább lépni ilyen problémákon.
2015. aug. 28. 11:20
 4/27 anonim ***** válasza:
63%
18 éves sráccal hogyan szakítottak meg minden kapcsolatot? Nem otthon lakott, amikor összejöttetek? És mit dolgozik 18 évesen?
2015. aug. 28. 11:23
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
És MOST hány évesek vagytok?
2015. aug. 28. 11:42
 6/27 anonim ***** válasza:
46%

"Miért nem örülnek, neki, hogy a fiuk boldog mellettem?"

Annak te örülsz. Ők egy tartós mély emberi kapcsolatot álmodtak a fiuknak, nem egy suhancot boldogító nőt képzeltek el mellé. Ezért most csalódottak, és duzzognak.

Ennek ellenére ti lehettek boldogok, és nem is kéne, hogy ebbe az ő duzzogásuk beleszóljon.

Azután, ha látják, hogy jó elvagytok, majd megenyhülnek, és elfogadják ezt.

2015. aug. 28. 11:43
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

Ha a kapcsolatotok kiállja az idő próbáját, akkor talán ők is változtatnak a véleményükön.

Legyetek türelemmel. Ha szépen megvagytok, boldogok vagytok együtt, akkor igazából mindegy is, hogy a szülei mit gondolnak.

8 év lehet, hogy bizonyos szituációban soknak tűnik. Ha meg tudjátok oldani a helyzeteket és egyenrangú partnerek tudtok lenni a kapcsolatban, akkor nem látom a problémát.

Tanácsom:

A hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél a parthoz.

2015. aug. 28. 12:04
 8/27 anonim ***** válasza:
63%

"HA tegyük fel tartós kapcsolat lenne, a későbbiekben el tudod hinni, hogy egy 40 éves férfi mellé ideális, vagy elégséges lehet egy 46 éves nő?"

Jézusom. 40 és 46 évesen már pláne nem számít.

Annyira lenézitek a férfiakat. 18 évesen elég érett ahhoz, hogy szavazzon, autót vezessen, gyereke legyen, de egy 26 éves lányhoz nem elég érett. Ezt komolyan gondoljátok?

Az, hogy a lányok értelmileg előbb érnek, egy mítosz. Testileg igen, de nem fejlettebbek értelmileg. A kor csak egy szám, ami alapján a szűklátókörűek ítélkezhetnek. Ha két felnőtt ember megtalálja a másikban azt, amit keres, mindenki más károgó véleménye le van szarva.

"Egy 40 éves pasi 30-as nővel érzi jól magát"

Mert ezt verték bele a buksidba, azért hiszed ezt. Nincs erre semmilyen tudományos bizonyíték. Ha szexre gondolsz, talán, de párkapcsolatban nem csak szex közben "érzi jól magát" az ember.

Komolyan mondom, az a beképzeltség, amivel állítod, hogy egy egész nem mit szeret, és mit nem...

2015. aug. 28. 12:07
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Azért egy 26 e és nő esélyes, hogy már családot akár, férjét, gyereket. Egy 18 éves még még csak fiú, előtte az élet. Egyértelmű, hogy nem akarják, hogy lekosse magát.
2015. aug. 28. 12:16
 10/27 anonim ***** válasza:
39%

egyetérte utolsóval

a 26 évesnek már érit kellene keresnie, nem egy 18 évest lekötni, aki előtt az élet.

2015. aug. 28. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!