Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogy ne vegyel...

Mit csinaljak hogy ne vegyel el minden este anya a telefonomat?

Figyelt kérdés
15/L.gimnazista vagyok.anya minden este elakarja venni a teleofnom 22:00kor hogy aldjak es ne telefonozzak.azert csinalja mert ideges mostanaban es mindig rajtam vezeti le emiatt mindig osszeveszunk.es ha osszeveszunk akkor elveszi a telefonom."hogy aludjak" de egyszeruen nem fogja fel h sose telefonozok este hanem minden este alszom amikor faradt leszek.gyulolom ha elveszi a telefonom.nem titkolok semmit nem errol van szo.hanem egyszeruen ennel jobban semmit sem gyulolok mint ha dikert elveszi es fekudegesit.es alatalaban minden este azvan h iszonyau ideges leszek es hajnali 1ig nem alszom mert o felidegesitett azzal h elvette.gozben ha nem venne el mar fel 11kor aludnek.szoval a kerdes:mit csinaljak h ne csinalja ezt velem?h ne vegye el direkt h felidegesitsen?! elegem van mar ebbol.elore is koszi a valaszokat
2015. szept. 9. 15:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%
Miért idegesít fel, hogy elveszi? Kit érdekel? Éjszaka úgyis alszik az ember, nem mindegy, hol van a retkes telefon?
2015. szept. 9. 18:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Felreertettetek.nem teljesitek rosszul,kituno tanulo vagyok 8eve.es az utolso teljesen ugy godnolom ahogy irtad.h jobban erzem magam.es hiaba mincs titkolni valom tavar ha nala van mert az enyem.es ensem csinalom azt ami ot idegesiti.mindegy,kiprobalom h megkerem szepen es aranyos leszek hatha akkor nem.ha ez nemjon ossze akor odaadom neki onkentesen,aztan hatha leszokik rola egyszer..csak en nevetseesnek tartom h ennyi idosen ezt csinalja velem nem ovis vagyok,eltudok menni aludni ha faradt vagyok😄
2015. szept. 9. 19:35
 23/26 A kérdező kommentje:
A telefonom ebreszt minden reggel 6:20kor😄enelkul ebredni sme tudok.amugy meg minden ejjel kivan kapcsolva a wifi es nezavarjanak uzemmodban van.szoval mem haszanlom soha.szimplan angyon zavar h nincs nalam.es nem arrol van szo h elolvassa az uzeneteimet.hat eleve hasznalni s etudja aztse tudja hol a bekapcsolas meg levan kodolva ketto koddal is,nem errol van szo.hanem az h alatalnosban nem csinalta ezt,nalam lehetet a telefonom e smist talalja ki.szerintem ez nevetseges
2015. szept. 9. 19:40
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Es akkor hogy kelsz fel? :O
2015. szept. 9. 19:50
 25/26 anonim ***** válasza:
46%
Hat ha 6.20kor kell kelned, akkor igaza van, tizkor mar aludj kulonben reggel olyan leszel mint a mosottszar, nekem csak 8kor kell kelnem, de en is elmegyek 11ig aludni mindig...
2015. szept. 10. 10:18
 26/26 anonim válasza:
Lehet későn válaszolok, de az utolsónak muszáj vissza szólnom, mert nem lesz olyan mint a mosottszar ha már bele van szokva én minden nap 4:45kor kelek és van amikor csak 1kor alszok el vagy éjfélkor és elég annyi hogy arc mosás, fesulkodes fogmosas és tada mar a kedvem is jobb, és nem is vagyok fáradt, persze mindenkibek máshogy. Kinek a pap kinek a papné.
2021. szept. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!