Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogy ne vegyel...

Mit csinaljak hogy ne vegyel el minden este anya a telefonomat?

Figyelt kérdés
15/L.gimnazista vagyok.anya minden este elakarja venni a teleofnom 22:00kor hogy aldjak es ne telefonozzak.azert csinalja mert ideges mostanaban es mindig rajtam vezeti le emiatt mindig osszeveszunk.es ha osszeveszunk akkor elveszi a telefonom."hogy aludjak" de egyszeruen nem fogja fel h sose telefonozok este hanem minden este alszom amikor faradt leszek.gyulolom ha elveszi a telefonom.nem titkolok semmit nem errol van szo.hanem egyszeruen ennel jobban semmit sem gyulolok mint ha dikert elveszi es fekudegesit.es alatalaban minden este azvan h iszonyau ideges leszek es hajnali 1ig nem alszom mert o felidegesitett azzal h elvette.gozben ha nem venne el mar fel 11kor aludnek.szoval a kerdes:mit csinaljak h ne csinalja ezt velem?h ne vegye el direkt h felidegesitsen?! elegem van mar ebbol.elore is koszi a valaszokat
2015. szept. 9. 15:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sincs kikapcsolva, mert kell az ébresztő reggel :D
2015. szept. 9. 16:02
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
ha attól félsz hogy mikor odaadod elolvassa az üzeneteidet,akkor állíts be új pinkódot és kapcsold ki a telefonodat mielőtt elvehetné...11kor meg szerintem nem baj ha elveszi,pláne ha akkor úgyis aludnál és reggel visszakapod,nem értem minek ez a nagy idegeskedés emiatt...
2015. szept. 9. 16:02
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Na és hány éves vagy, UTOLSÓ? Én pl 40 és nekem az ágyam mellett van a telefonom, ami sosincs kikapcsolva. Engem hívhat anyám, férjem, rokonom, hogy baj van. Egy tizenevesnek miért kellene elerhetonek lennie ÉJJEL?

Mellesleg én pl sose nézek bele a lányom telefonjaba. Sőt, a pinkodot se tudom, neki pedig ki kell kapcsolni, amikor ide adja.

2015. szept. 9. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
10 re gondoltam, mint utolsó
2015. szept. 9. 16:05
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
Mond el neki, hogy ez zavar téged és szeretnéd, ha abbahagyná, de ne olyankor mikor ideges, hanem keress egy olyan pillanatot amikor nyugodt, ráér és tudsz vele normálisan beszélgetni. Szerintem ez hülyeség egy 15 éves lánnyal ezt csinálni. Nálunk sosem volt példa ilyesmire, mikor még kicsi voltam akkor persze, rám szóltak, ha már késő volt, de már jó pár éve nem szólnak ebbe bele. Szerintem ennyi idősen az ember már egyedül is eltudja dönteni, hogy mikor akar lefeküdni, álmos-e vagy tud-e aludni. Attól, hogy elveszik a telefonodat te még nem leszel rögtön álmos és nem tudsz rögtön elaludni. Ha meg elálmosodsz akkor attól függetlenül, hogy nálad van-e a telefonod vagy nincs úgyis lefekszel és alszol. Ha meg mégsem és nem fekszel le időben, akkor meg így jártál, reggel majd nehezebben kelsz fel meg fáradtabb leszel, de van ilyen majd máskor máshogyan csinálod. Ennyi. Nekem mindig csak azt mondják, hogy mindegy mikor fekszem le csak reggel tudjak felkelni, ezt pedig sikerül is teljesítenem. Vannak napok mikor eleve később érek haza, pl. hétfőn is négyre voltam itthon és utána házit írok, tanulok, de pihenni, kikapcsolódni, szórakozni is kellene valamilyen formában és ezeket nehéz belesűríteni egy napba úgy, hogy normális időben tudjak ágyba kerülni.
2015. szept. 9. 16:06
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

10-es vagyok

es 15 eves

Tudom majd most jönnek azok a kommentek, hogy rosszul gondolom, stb....

Es en is ugyanazt akartam mondani, mint az utolsó ( csak o jobban megfogalmazta :D )

Es nem az a lényeg, hogy elérhető-e éjjel...

Nekem például kell reggel (5.15-tol) a telefon, mert akkor kezd el ébreszteni, mert 6-kor mar fel kell kelnem

Nekem éjjel csak a net van néha kikapcsolva, ga el nem felejtem kikapcsolni

Vagy ne zavarjanak üzemmódban van ( nem jelez hanggal, ha ír valaki)

Nem azért zavarja a kérdezot szerintem, hogy nincs nála a telefonja, mert elérhető akar lenni...

2015. szept. 9. 16:47
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Vegyel egy eldobhatos telefont es folyton hivogasd ejszaka a sajatodat, egyszer majd megunja, aztan mikor kikapcsolta a te telefonod, utana hivogasd az ovet egesz ejszaka. Jo nagy rohadek, te sem veszed el tole a vibratort...
2015. szept. 9. 16:49
 18/26 anonim válasza:
15%

Rejtsd el az ágyad alá,majd ha tiszta a levegő, akkor vedd elő és ha

sználd.

2015. szept. 9. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:
21%

16!

Egyértelmű, hogy nem a telefon ebreszti, úgyhogy ez nem jött be. Allitolag nem is használja éjjel, akkor mégis miért zavarja, ha az anyjánal Van? Ha azt hiszi, hogy az üzeneteit nézegeti, akkor pinkod csere és kikapcsolni

2015. szept. 9. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

16-os vagyok

Nem azért írtam, hogy engem a telefon ébreszt, mert biztos öt is... -.-

Es engem (is) zavar(na), hogy nincs a kozelemben ( mégha az a szoba másik sarka is), meg akkor is, ha anya nem tudja a szamkodomat/pinkodomat

2015. szept. 9. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!