Mit csinaljak hogy ne vegyel el minden este anya a telefonomat?
Na és hány éves vagy, UTOLSÓ? Én pl 40 és nekem az ágyam mellett van a telefonom, ami sosincs kikapcsolva. Engem hívhat anyám, férjem, rokonom, hogy baj van. Egy tizenevesnek miért kellene elerhetonek lennie ÉJJEL?
Mellesleg én pl sose nézek bele a lányom telefonjaba. Sőt, a pinkodot se tudom, neki pedig ki kell kapcsolni, amikor ide adja.
10-es vagyok
es 15 eves
Tudom majd most jönnek azok a kommentek, hogy rosszul gondolom, stb....
Es en is ugyanazt akartam mondani, mint az utolsó ( csak o jobban megfogalmazta :D )
Es nem az a lényeg, hogy elérhető-e éjjel...
Nekem például kell reggel (5.15-tol) a telefon, mert akkor kezd el ébreszteni, mert 6-kor mar fel kell kelnem
Nekem éjjel csak a net van néha kikapcsolva, ga el nem felejtem kikapcsolni
Vagy ne zavarjanak üzemmódban van ( nem jelez hanggal, ha ír valaki)
Nem azért zavarja a kérdezot szerintem, hogy nincs nála a telefonja, mert elérhető akar lenni...
Rejtsd el az ágyad alá,majd ha tiszta a levegő, akkor vedd elő és ha
sználd.
16!
Egyértelmű, hogy nem a telefon ebreszti, úgyhogy ez nem jött be. Allitolag nem is használja éjjel, akkor mégis miért zavarja, ha az anyjánal Van? Ha azt hiszi, hogy az üzeneteit nézegeti, akkor pinkod csere és kikapcsolni
16-os vagyok
Nem azért írtam, hogy engem a telefon ébreszt, mert biztos öt is... -.-
Es engem (is) zavar(na), hogy nincs a kozelemben ( mégha az a szoba másik sarka is), meg akkor is, ha anya nem tudja a szamkodomat/pinkodomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!