Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu miért nem akar igazolást...

Anyu miért nem akar igazolást írni úszás órára? 13L

Figyelt kérdés
Szóval ugye nálunk a suliba uszoda van így a tesi órák ha duplák akkor úszás van.A tanárunk azt mondja hogy kell igazolás ha nem úszunk,mert ha olyan van egy félévbe hogy 3szor nincs felszerelés 1es.De ez lenne az első olyan hogy nem úsznák,csak anyunak nem akarok hazudni,ezért megkértem h írjon igazolást,mert reggel is rosszul voltam de csak annyit mondott hogy csak simán nem akarok úszni.Meg hogy mit fog gondolni a tanár.Ugye én az elmúlt két évbe néha még akkor is úsztam ha meg voltam fázva de csak azért mer mindíg pont akkorra esett az osztályzás amikor a megfázás elején voltam. De most nem osztályzás lesz,meg nagyon rosszul vagyok.Akkor most miért nem ír igazolást?13L
2015. szept. 8. 20:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Anyum nem engedné meg h tampont használjak,mondta is...És nem hamisítottam...De jobb ötlet lett volna uszni
2015. szept. 11. 06:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Óóó, sajnálom, erre nem gondoltam.

Basszus, akkor így minden egyes alkalommal, ha a menstruációd és az úszásóra egybeesik, nem tudsz menni úszni? És pont anyukád nem akar igazolást írni, aki nem engedi a tampon használatát???

2015. szept. 11. 08:33
 23/25 A kérdező kommentje:
még nincs meg.de nem menstruáció miatt nem úsztam hanem hányingerem volt
2015. szept. 11. 20:31
 24/25 anonim ***** válasza:

sosem értettem ezeket a szülőket... ha beteg a gyerek, hagyni kéne meggyógyulni, nem iskolába küldeni.

az én anyám is ezt csinálta, sosem írt igazolást és elküldött suliba, nehogy lemaradjak- szöveggel. az sem érdekelte, hogy úgy nem tudok teljesíteni, vagyis úgyis rossz jegyeket kapok.

egyszer egy hete köhögtem már, de sosem engedett dokihoz, aztán egyszercsak nem tudtam abbahagyni és akkor nagy kegyesen elengedett. hát, tüdőgyulladásom volt addigra.

azóta, ha ilyet hallok/olvasok mélységesen fel vagyok háborodva. nem normális az a szülő, akinek a tanulás fontosabb, mint a gyerek egészsége.

én elmennék a háziorvoshoz, még ha lemaradok az 1. óráról is akár és vele iratnék igazolást. én is ezt csináltam, mert egyszerűen ilyen gyökér volt az anyám.

mondjuk, nekünk normális tesitanárunk volt (nő volt) és amikor egyszer nagyon menstruáltam és tesi előtt szóltam neki, nem írt be kisegyest és nem alázott meg az osztály és a fiúk előtt azzal, hogy kimondta, úgy csinált, mintha nem lenne felszerelésem.

szóval, lehet, hogyha megmondanád előtte a tesitanárnak, hogy megvan és anyukád nem enged tampont hordani, talán nem is kérné az igazolást (nem tudom mennyire normális).

2015. szept. 13. 19:11
 25/25 anonim ***** válasza:
A menstruáció még nem jött meg nekem!plusz a tesitanárom megértősége egy kődarab szintjén van
2015. szept. 13. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!