Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu miért nem akar igazolást...

Anyu miért nem akar igazolást írni úszás órára? 13L

Figyelt kérdés
Szóval ugye nálunk a suliba uszoda van így a tesi órák ha duplák akkor úszás van.A tanárunk azt mondja hogy kell igazolás ha nem úszunk,mert ha olyan van egy félévbe hogy 3szor nincs felszerelés 1es.De ez lenne az első olyan hogy nem úsznák,csak anyunak nem akarok hazudni,ezért megkértem h írjon igazolást,mert reggel is rosszul voltam de csak annyit mondott hogy csak simán nem akarok úszni.Meg hogy mit fog gondolni a tanár.Ugye én az elmúlt két évbe néha még akkor is úsztam ha meg voltam fázva de csak azért mer mindíg pont akkorra esett az osztályzás amikor a megfázás elején voltam. De most nem osztályzás lesz,meg nagyon rosszul vagyok.Akkor most miért nem ír igazolást?13L
2015. szept. 8. 20:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
szerintem megkeresek egy tavalyi igazolast amit nem adtam be mert inkább úsztam.max átírom a dátumaot.
2015. szept. 8. 20:59
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem viszel cuccot és kész. "otthon maradt"
2015. szept. 8. 21:11
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Akkor ne vigyél cuccot. xDD annak a 33%osnak a válaszán szakadtam :DD
2015. szept. 8. 21:15
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Ma este vagy rosszul? Holnap akkor nem suliba mesz hanem orvoshoz.

Ennyi.

Az eletben ezer olyan feladat van amihez nincs kedvunk, megis meg kell csinalni, es nincs senki aki irna egy igazolast.

2015. szept. 8. 22:15
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

én megtartanám a felmentést olyanra,amikor pl menstruálsz vagy egyéb okból indokolt,hogy ne menj vízbe.

ha betegnek érzed magad,akkor iskolába se kéne menni.persze 1 köhögés miatt nem kell otthon maradni,de ha komolyabb bajod van akkor elmész háziorvoshoz.

2015. szept. 9. 05:14
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
és a háziorvos majd eldönti hogy menj -e suliba. lehet ad igazolást tesire és úszásra,de suliba mehetsz.ilyet is lehet kérni
2015. szept. 9. 05:15
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Menstruálsz már? Akkor mi lesz az úszással?
2015. szept. 9. 10:11
 18/25 anonim ***** válasza:
5%
előző, tamponról hallottál már?
2015. szept. 10. 00:37
 19/25 A kérdező kommentje:

már lement az úszás óra.

amúgy meg a tanár írja azt hogy kinek mikor volt felmentése.

2015. szept. 10. 04:59
 20/25 anonim ***** válasza:
20%

18-as, nem érezted az iróniát? Ha egy "jaj, kicsit rosszul vagyok" után ő felmentést akar hamisítani, szerinted mi lesz vele, ha mondjuk menses miatt görcsöl, és szerinted egy ilyen lány használ már tampont? A leírtak alapján nem hinném... Bár lehet, tévedek.

Mondjuk nem válaszolt a kérdésemre, mindegy is.

2015. szept. 10. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!