Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyának?

Hogy mondjam meg anyának?

Figyelt kérdés
13eves vagyok, es le szeretnem vágni mar a hónalj szoromet :) hogy mondjam meg anyának hogy vegyük meg a cuccokat? Miket kell venni? Vegyem meg en titokban? Köszönöm előre is a válaszokat, kerek titeket csak normális kommenteket írjatok :)
2015. szept. 6. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Iskola után bemész egy dogériába és veszel női borotvát. Ezt minek kéne bejelenteni?
2015. szept. 6. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért kellene ezt anyádnak bejelenteni? Az iskolából hazafele jövet bemész bármilyen boltba, veszel egy csomag eldobható borotvát, és az esti fürdéskor megcsinálod. Úgysi csak magadnak tudod kitapasztalni, hogy hogyan kell, legfeljebb tippeket kérhetsz másoktól, hogy mivel kend be előtte, utána, de úgyis a saját bőrödön - szó szerint - kell kitapasztalnod.
2015. szept. 7. 07:03
 13/14 anonim ***** válasza:
egyébként a kérdező hol mondta hogy lány? lehet hogy fiu..xd
2015. szept. 7. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Én epiláló krémmel kezdtem, mert nekem nem akarták megengedni. Az az legegyszerűbb, felkened, lemosod, kész.
2015. szept. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!