A szüleim elváltak. Apámnál utálok lenni, anyukám viszont nem biztos hogy el tud tartani. Mit tudok tenni ez ügyben?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 17:50
2/10 A kérdező kommentje:
Kár :(
2015. szept. 6. 17:59
3/10 anonim válasza:
Elvileg válás után apukád köteles gyerektartást fizetni anyukádnak, akár az egyetemi tanulmányok befejezéséig. Az már eleve egy kis garancia arra hogy egy szülő egyedül is boldoguljon. Illetve hány éves vagy? Sulikban, egyetemen, önkormányzatnál ilyenkor lehet kérelmezni esetleg olcsóbb v ingyenes tankönyvet, rendkívüli segélyt ha vmi nagyobb kiadás lenne.
4/10 anonim válasza:
Miért apukádnak ítélt a bíróság?
5/10 anonim válasza:
Mily fura, hogy az elvált szülők gyerekeinek nagy része vándorolna. Holott az eredeti elhelyezésnek megvoltak az okai.
Édesanyád tud róla, hogy te vele akarsz élni ezután?
6/10 anonim válasza:
Szóval aki adja a "kenyeredet" azt utálod. Ezért szeretem egyre jobban az állatokat...
7/10 A kérdező kommentje:
Anyukámmal élek, 13 éves vagyok.
2015. szept. 7. 00:08
8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nem apukámat utálom, hanem ott lenni.
2015. szept. 7. 00:15
9/10 anonim válasza:
Így azért már más. Félreértettem.
Akkor apádra biztosan számíthatsz, ha teheti, akkor nem fogja hagyni, hogy nélkülözz. Csak érezze, hogy tényleg szereted. De beszélj vele, és mond el neki, hogy miért nem szeretsz nála lenni, és lehet, hogy tud változtatni rajta.
De most nyomás aludni, holnap iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!