Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondanátok a szüleiteknek,...

Elmondanátok a szüleiteknek, ha füveznétek?

Figyelt kérdés

Ha csak kipróbálnátok most először és nagyon őszinte lenne a kapcsolatotok.

17-18 éves korosztály.

2015. szept. 2. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Néha-néha elszívunk a baráti társasággal egy-egy füves cigit, és igen, néha teljesen beállva megyek haza. Nem tudom, tudják-e, de alapvetően nincs bajuk a fűvel, nem tartják veszélyes drognak, hiszen nem is az, így nem hinném, hogy probléma lenne belőle, ha kitudódna. Mindenesetre nem tervezem nekik elmondani.
2015. szept. 3. 02:14
 12/17 anonim válasza:
elmondtam , csinálom azóta is, nem érdekli őket, 16/f
2015. szept. 3. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, első után elmondtam, szegény szüleim majd meghaltak a rémülettől, mert nem volt sok információjuk róla, volt is balhé meg minden. Utána is csináltam párszor, volt, hogy elmondtam, volt, hogy nem. Aztán a fősuli koleszában felnyomott a szobatársam, rendőrségi ügy lett belőle, amint megtudtam mi a helyzet rögtön írtam anyának fészbukon, lett belőle balhé rendesen otthon, szerencsére nem tudtak rám bizonyítani semmit, így nagyobb baj nem történt, de hát azóta is szoktam, csak most már nagyon óvatosan.
2015. szept. 4. 00:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyan idősebb vagyok, mint a korosztály, amit megjelöltél (húszas éveim elején járok), de én elmondtam amikor kipróbáltam. Elmeséltem, hogy kipróbáltam, nem jött be, anya meg azt mondta, csalódott bennem. Inkább nem leszek máskor őszinte.
2015. okt. 5. 15:35
 15/17 anonim válasza:
Ha csak egyszeri alkalom volt akkor ha gondolod mondd el! Nem kell orvoshoz menni vagy ilyesmi ez hülyeség. Miért kéne? Mert egyszer kipróbáltad? Nem leszel egy alkalomtól függő! Én elmondanám ha tényleg nagyon őszinte a kapcsolatotok, ha megnyugtatod őket hogy egyszeri alkalom volt és nem az az oka hogy nagy világfájdalmad van valamiért! Megértenék és meg tudnátok beszélni hogy soha többé fű!
2015. okt. 23. 10:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem mondanám meg senkinek. Mindig is nagyon rossz volt a kapcsolatom a szüleimmel, gyakran azért is összevertek, ha az iskolában négyest kaptam ötös helyett. Ha olyan derülne ki rólam, hogy egy utolsó drogos vagyok, jobb, ha nem is gondolok bele, hogy mit csinálnának velem... De én nem is próbáltam ki ilyesmit soha életemben, nem is merném később sem.
2021. aug. 4. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem
2022. máj. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!