Miért rángatnak ki a kertbe szüleim, ha csak rosszul vagyok, meg fölösleges kint lennem?
Minden este kihívnak a kertbe, de nem tudom minek.. Allergiás vagyok minden pollenre, most egy hete amint kiteszem a lábam a lakásból, egyből viszket a szemem, tüsszögök megállás nélkül, folyik az orrom és alig tudok lélegezni. Ráadásul nem is szólnak hozzám, most anya az unokatesójával beszél telefonon, apa meg egy munkatársával, én meg csak ücsörgök és szenvedek.
Ha kérdezem miért kell kijönnöm, akkor azt mondják hogy "csak".
Valaki érti?? Miért rángathatnak ki??
Mit szedsz?
Es hany eves vagy?
Ez a 'szedjél gyógyszert az allergiádra,ennyi az egész' kiakaszt. Aki allergiás, az tudja,hogy ez nem olyan egyszerű, hogy bekapsz egy bogyót és tádám, volt nincs. (legalábbis nem mindenkinél..)
Én már 15 éves korom óta allergiás vagyok a pollenre és rengeteg gyógyszert próbáltam már, de sajnos egyik sem használt, azon kívül, hogy elnyomott... Úgyhogy átérzem a helyzeted. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!