S o s!? (a többi lent)
szóval mi nem vagyunk se szegények se gazdagok...átlagos..
valamelyik nap elmentem a nagyszüleimmel strandra..és ugye kértem pénzt a szüleimtők..erre adtak 20.000 Ft amikor csak kb 5000 kellet volna..a nagyszüleim még nem adták vissza a visszajárót..szóvalmost beszéltük,hogy elmehetnénk valahova nyaralni..csak hogy nincs rá pénz..és nem nem azért mert most voltam strandom,,hanem azért mert a dérága szüleim havonta 40.000-et költenek cigire...és persze rám fogták h miattam nincs mert kellet a strandra 5000.Ft -.- de bezzeg erre sajnáljak az a pár ezer forintot de havonta 40000-et a cigie azt nem mert az tejlesen természetes...szóval ha mondjuk nem cigiznének 2 hónapig lenne 80.000ft és igen elmehetnént 1 hétre valahova nyaralni és semmi nem múlik azon a pár ezer forinton..-.- de már beszéltem erről a szüelimmel de azt mondta h nem érdekli és kell cizi azt kész...és mi lett a vége:se nyaralás,se semmi,és én vagyok a hülye mert egyszer elmentem strandra...és most mi a *****csináljak???
Menj el diákmunkára és szépen keresd meg a pénzt:) Szívd a cigit te is,finom az...
Fú,de hisztis vagy amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!