Most mégis hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Apám egy erőszakos ember, és amikor megtudta, hogy nem locsoltam meg a kertet, elkezdett verekedni , és úgy leszorította a karomat hogy percekig nem engedte el, és láttam, hogy épp, hogy fel nem szakadt a bőr.... azóta középen állandóan fáj a csuklóm alatti rész és megállás nélkül zsibbad a bal oldalam...
menjek orvoshoz? vagy ne? Anyám meg nem csinál semmit, csak mosolyog és játssza a jóasszonyt, holott ugyanúgy tudja mi történt, és korábban még ő raplizott, hogy szétmenjünk a barátommal, mert szerinte meg akart verni....
most mit csináljak???
2015. aug. 31. 22:23
1/7 anonim válasza:
Bizonyára minden szavad szín igaz.
2/7 A kérdező kommentje:
miért? tán nem az?? :OO
2015. aug. 31. 23:04
3/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz ha de ha nem szeretnél apa nélkülfelnőni ne mond azt hogy az apád volt desztem jobb ha elmondod az esetet és ha nagy a baj akkor nem kell el viselned mert minimum ijenkor a távoltartási de ha nincs bajaa karodnak akkor is feljelentheted
4/7 anonim válasza:
De legalább nem addig vert míg a füled károsodott és nem bírtál napokig enni mert fájt a füled
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 31. 23:10
6/7 anonim válasza:
Nm ha bármi kérdésed van csak írj és tudok választ adni
7/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 18 fölött --> elköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!