Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék ezen túl lendülni?

Hogyan tudnék ezen túl lendülni?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak 5 éve azóta apunak már volt 4 barátnője akiket be is mutatott nem volt velük különösen semmi bajom. Mindegyik fiatalabb volt nála 7-8 évvel ,de most sikerült sokkolni mikor kiderült ,hogy az egyik osztálytársammal vannak együtt. Apu 39 az osztálytársam meg 17 lesz decemberben. Amióta bemutatta nekem(nem tudta ,hogy az osztálytársam. A csaj sem tudta ,hogy ő az apám) Azóta nem beszélek vele. 2 hete történt. Hiányzik apa mert nagyon jó a kapcsolatunk ,de ezzel a dologgal nem tudok kibékülni. Mit csináljak?
2015. aug. 31. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Kamu.apukad nyilvan tudja melyik iskolaba jarsz.

A baratnojet ha mar be akarta mutatni neked,nyilvan komoly kapcsolat volt,azaz ha szoktak beszelgetni,kiderult volna,hogy ugyanoda jár ahova a saját lánya

2015. aug. 31. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Írj ki még legalább öt kamu kérdést ma, meglátod megnyugszol.
2015. aug. 31. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Írj róla egy könyvet.
2015. aug. 31. 15:37
 4/5 acelsziv ***** válasza:
26%
Ne aggódj a következő barátnője már egy csecsemő lesz te nyomorult kamugép
2015. aug. 31. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Nyilván ezzel szórakoztatom magamat ,hogy kamu kérdéseket írogatok. Azért annyira nem unalmas az életem.

Nem az állítottam ,hogy apu nem tudja hova járok suliba hanem ,hogy azt nem tudta ,hogy ő az osztálytársam.

Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni mi a francnak írtok ide?

2015. aug. 31. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!