Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek, gyermekem "átver"?

Mit tehetek, gyermekem "átver"?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy 14 éves gyermekem közösségi oldalon ismerkedő oldalakon chatel idegenekkel. Nem szóltam neki mert akkor lebukok, hogy belenéztem. Kiskora óta mondogatjuk, hogy idegenekkel ne állj szóba stb.. Itthon jógyerek, jótanuló. Most ledöbbenve állok, hogy éppen csináljak
2015. aug. 31. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy 30 éves pedofilokkal kommunikál, vagy a kprosztályával ismerkedik, ami teljesen normális.
2015. aug. 31. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mért ne álljon szóba idegenekkel?

Először mindenki idegen.

Ha Te nem álltál volna szóba az apjával, amikor még nem ismertétek egymást, a gyereked most nem lenne.

És amikor megszületett, szóba álltál vele?

2015. aug. 31. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem akkor van gond, ha találkozik is velük
2015. aug. 31. 08:13
 4/9 A kérdező kommentje:
igen , de 14 éves és akikkel levelezik az 20-25. szerintemnem normális dolgog, ráadásul eléggé erotikus tartalmú a levelezés
2015. aug. 31. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány? És a chatpartnerei?
2015. aug. 31. 08:15
 6/9 A kérdező kommentje:
lány, a chatelők általában 20 körüliek de sok kép nélküli, kutakodva nyomozok, van olyan akinek 4-5 oldala is van a face-en, ezek ismerkedős csoportokba vannak, sajnos azt nem látom, hogy melyik csoport
2015. aug. 31. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát beszélgetned kell a leányzóval, de azt is fel kell fognod, hogy most lép be abba a korba, ahol már elkerülhetetlen, hogy elkezdjen pasizni, és szexuális életet is fog élni 1-2 éven bell

ül, akár tudsz róla és megbeszélitek a dolgokat, akár nem és el kell titkolnia előled...

2015. aug. 31. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idősen én is ezt csináltam, mégis volt annyi eszem, hogy ne találkozzak egyik internetes "ismerőssel" sem, és ne feküdjek össze senkivel 20 éves koromig. Attól még, hogy érdeklődik a szexualitás iránt, nem feltétlenül fog "bajba keveredni". Ha mégis ettől félted, egyszerűen beszélj vele. Az pedig teljesen normális, hogy tinikorban már érdeklődik az ilyen dolgok iránt. Mikor kezdjen el érdeklődni, ha nem most? :D
2015. aug. 31. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor én 14 voltam, hasonlóképpen chateltem, ismerkedős oldalra regisztráltam. Különösebb oka nem volt, egyszerűen hajtott a kiváncsiság, a kalandvágy. Nem jártam el otthonról szinte sosem, talán barátnőkkel 1-1x pizzázni délutánonként, tehát mondhatni interneten bohóckodtam, meg "ismerkedtem". Nyilván én sem találkoztam sosem senkivel akikkel ott beszélgettem/leveleztem, meg nem is vettem komolyan az egészet. Szerintem legalább 1x mindenki életében előfordul ilyesmi, akár fiatalabb korban, vagy akár idősebben. Elhiszem, hogy Neked most nehéz azt látnod, hogy a lányodnak van egy másik oldala is amit nem ismersz, de ez érthető. Én nem tennék semmit a helyedben, nem lépnék közbe, talán csak akkor ha esetleg találkozni is szeretne valakivel, vagy gyanítod, hogy erre készülődik. Sajnos ahogyan idősödik, lesznek olyan dolgai amit nem fog megosztani veletek, de ez nem jelenti azt, hogy megbízhatatlan stb. De te is érdekesen néznél ha odaállna és közölné, hogy ismerkedős oldalon van fent, mert figyelemre vágyik a férfi nemtől, vagy mert tesztelgeti/feszegeti a határokat..:)
2015. aug. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!