Miért nem tudom mondani azt, hogy "apa"? Anya jogosan haragszik érte?
Figyelt kérdés
A vérszerinti apukám, 3 hónapos koromban elhagyott minket anyával. Már 10 éve a nevelőapukámnál élünk, anya mondta, hogy mondjam neki azt, hogy "Apa". De én egyszerűen nem tudom neki mondani. Vérszerinti apukámmal ritkán találkozom, de akkor jól érzem magam vele. De neki sem tudom mondani azt, hogy apa. Anya azt mondta nagyon megharagudna rám, ha a vóérszerinti apukámnak mondanám azt, hogy apa. Inkább a nevelőapámnak mondjam. Meg mindig mondja, hogy "ő keresi a pènzt" "ő házában laksz" stb2015. aug. 29. 08:05
11/13 kovpet válasza:
Apád NEM titeket hagyott el, hanem csak anyukádat. Téged csak azért, mert a bíróság nem ítél az apának egy 3 hónapost. Egyébként nem tudni, hogy akart-e volna vagy sem. De ha tartja a kapcsolatot, akkor akár akarhatott is volna veled élni.
12/13 anonim válasza:
előző: és a törvény szerint neki járó láthatás vajon miért nem kellett neki? és az, hogy egy 3 hónapost az anyjának ítélnek, nem jelenti, hogy később nem próbálkozhat az apa is, de valahogy tíz év alatt nem került rá sor. különben nem derül ki, hogy hány éves volt a kérdező, amikor mostohaapja lett, de ha kicsi, akkor mért nem eleve úgy nevelte az anyja, hogy apának szólítsa a mostohaapát?
13/13 anonim válasza:
Nekeme 12 éves korom előtt meghalt apukám és soha többé nem tudnám senkinek azt mondani, hogy apa. Ha a te helyedben lennék valószínűleg én is ugyanígy cselekednék. Legalább nézd a jó oldalád:a vér szerinti apukád törekszik, de anyukádban még mindig nagy fájdalmat hagyott ott azzal, hogy otthagyott titeket, és anyukád nyilván hálás a mostani nevelőapudnak, hogy segített felnevelni titekett. Beszéld meg anyuddal, hogy szereted és tisteled a nevelőapukád, de nem jön a szádra, hogy az apukádnak hívd. (hangsúlyozd a szeretetet) ;) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!