Miért csak erre van pénzük a szüleimnek? Rám miért nem tudnak egy kis pénzt áldozni?
Sosem megyünk sehova négyen a családdal. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondták, túl drága lenne. De azèrt tesóm megkapta az elég drága játèkot. Mikor én kértem egy kb 1500 FT-s KÖNYVET! Akkor azt mondta anya, hogy túl drága. Talán ha 3 hónapba egyszer elmegyünk valahova. DE AZÉRT A CIGARETTA MEG A SÖR AZ MEGY HATÁROK NÉLKÜL. Nekem alig vab valamim amivel el tudok lenni, szinte csak a telefon. Nem értem hogy rám miért nem lehet egy kis pénzt áldozni.
14/F
mert Önzőek!
Unokatesoméknál detto így van.Mindenre költenek, de a cigi a legfontosabb
Az én szüleim ugyanilyenek voltak és most is ilyenek. A cigi mindennél fontosabb volt, még akkor is, ha nem tudtak kenyeret se venni.
Igyekeztem jól tanulni, ösztöndíjra pályázni, és elhúzni otthonról. A helyzet azóta tovább romlott, alig megyek haza, mióta dolgozom. Most albérletben lakom, de ha hazamegyek, folyton pénzt kunyerálnak, és azzal jönnek, hogy már nem kapják utánam a családi pótlékot.
Ez sosem lesz máshogy, semmit nem tudsz tenni, mint hogy kitartasz, és elmenekülsz amint tudsz :(
Hát sajnos van ilyen.
Az én szüleim sem különbek.
Ha kéne valami sokszor mondják hogy "drága" vagy "majd máskor"(persze máskor se lessz belőlle semmi) de a cigit azt meg úgy szívják mint ha az életük múlna rajta. Komolyan már én leszek rákos attól a sok cigifüsttől..
15/f vagyok.
Ha szeretnél beszélni írhatsz privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!