Miért nem adja vissza anyám hugomnak a pénzét? Hogy segíthetnék a hugomnak?
Anyám még talán májusba kölcsönkérte 12 éves hugomtól az összes pénzét, 20.000Forintot. Ezt a pénzt hugom többévig gyüjtögette, mindig amikor kapott pénzt elrakta. Talán azért, mert számlákat kellett befizetni, és nem akart eurót átváltani. Apám akkor még kint dolgozott külföldön. A naptárjába is felírta, hogy mennyit adott neki tesóm. Tesóm próbálta már visszakérni, de azzal az indokkal, hogy bármi kell neki, azt mindig meg szokta venni nem adja vissza neki. Amikor én kisebb voltam, mint tesóm most, akkor tőlem is folyton elvették a pénzemet, mondjuk akkor rosszul álltunk anyagilag. Ha kaptam szülinapomra, húsvétkor pénzt, az kb 1 hétig volt nálam, azután jöttek szüleim elkérni, és persze azt is megigérték, hogy visszaadják majd...
16F
hát nem nagyon tudsz mit tenni...
22F
off: most tuti jönnek a trollok, hogy a szüleid tartanak el, meg ilyenek
on: Nem tudsz mit tenni. Gondolom már nem álltok olyan rosszul anyagilag, mint a te gyerekkkorodban, ezért nem értem az anyádat. De sajna nem tudtok mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!